Hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Batman'da hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan bir şüphelinin, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı, yaşı küçük şüphelinin ise serbest bırakıldığı belirtildi.

Açıklamada, "28 Mart günü ilimizde bir iş yerinden bir adet dizüstü bilgisayar ile 3 adet güneş gözlüğünün çalınması olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerimizin yapmış oldukları çok yönlü çalışmalar neticesinde hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edilen Y. Y. isimli şüpheli şahıs ile yaşı küçük bir şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi.

Sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanan Y. Y.'nin ayrıca 3 ayrı hırsızlık suçundan arandığı ve kesinleşmiş 4 yıl 10 ay hapis cezası olduğunun tespit edildiği bildirildi. 18 yaşından küçük şüphelininse serbest bırakıldığı kaydedildi.

8 bin litre akaryakıt ele geçirildi

Yapılan başka bir açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık Suçları ile Mücadele Büro Amirliği görevlilerimizce yapılan çalışmalarda 31 Mart tarihinde durumundan şüphelenilen bir tanker durdurularak yapılan denetimde tanker içerisinde 7 bin 992 litre kaçak akaryakıt ele geçirilmiştir."

 Olayla ilgili olarak 2 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldığı belirtildi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler