“ BATSO’DA KENDİ SESİMİZ OLACAĞIZ “

2. ve 7. Gruplardan BATSO seçimlerine girecek olan Yargı ve Fidan “kendi sesimiz olacağız”

2. ve 7. Gruplardan BATSO seçimlerine girecek olan Yargı ve Fidan “kendi sesimiz olacağız”

Batman’da yayın yapan RADYO YÜSEL ‘de, Yüksel ÇİFTÇİ’nin sunduğu “Seçim Özel” programının konukları, Mavi Oy pusulası ile, BATSO seçimlerine 2. Gruptan Kadir Fidan Ve 7 gruptan girecek olan İsmet Yargı ve Yılmaz Şenses idi.

 

Radyo Yüksel’in konukları, Petrol City Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Yargı, Fika Fidan Gıda ve Regal Center Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Fidan , Şenses Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Şenses yaptıkları orak açıklama özetle şunları söylediler ” Biz hiç kimseyi eleştirmiyoruz. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Biz de BATSO’yu daha iyi yöneteceğimize inanıyoruz. Esnaflarımızın mevcut sorunlarını çözmek için bu göreve talibiz. Biz grup sayısının az olduğunu her zaman dile getirdik. 7 olan grup sayısı sektörleri adil olarak temsil etmemektedir Grup sayısının mutlaka artırılması gerektiğine inanıyoruz.

Yaklaşık 4500 üyesi olan BATSO’nun seçimlerde, üyelerin yaklaşık 2260 ‘ı oy kullanabilecek. Bu oran bile adil bir seçim olma ihtimalini ortadan kaldırıyor. Oda’ya borcu var olan firma yetkililerinin çoğu oy kullanamayacak.” Dediler. Objektif Haber

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler