Cihan: "İmam hatip okulları ülkede ender okullardır"

Diyanet-Sen Batman Şube Başkanı Cihan: "İmam hatip okulları ülkede ender okullardır"

Katıldığı bir TV programında imam hatiplilere yönelik çirkin sözler sarf eden Erol Mütercimler’e bir tepki de Diyanet-Sen Batman Şube Başkanlığından geldi.

 

İmam hatip mezunlarına ağır hakaretlerde bulunan Erol Mütercimler’e sert tepki gösteren Diyanet-Sen Batman Şube Başkanı Ahmet Cihan, imam hatip okullarının ülkenin ender okulları arasında yer aldığını söyledi.

Cihan, imam hatip okulları ve mensuplarına hakaret ederek onları, cinsi sapıklık, ahlaksızlık ve sahtekarlıkla suçlayan, mezunlarını açıktan hedef gösteren ve seviyesizce ağır ithamlarda bulunan Haliç Üniversitesi öğretim üyesi Erol Mütercimler ve yandaşlarını şiddetle kınadıklarını belirtti.

 

İmam hatip okullarının ülkenin ender okulları arasında yer aldığına dikkat çeken Cihan, “Bu okullardan mezun olanlara alenen yapılan bu linç girişimi haddi aşan, maksatlı ve planlı saygısızlık ve hakaretin yüzde 99 Müslüman olan halkın kabul etmesi mümkün değildir. Anadolu Müslüman halkının suyunu ekmeğimi yiyen, şehitlerin kanı ile yoğrulan bu toprakların havasını teneffüs eden kendilerini sözde aydın ve kültürlü olarak gören edep ve insanlıktan yoksun, kimlerin adına çalıştıkları belli olmayan, şer odakları ve siyonizmin bayraktarlığını yapan bu yaratığın, imam hatip lisesi mensupları hakkındaki mesnetsiz ifadeleri halka hizmet etmekten başka bir gayesi olmayan ve devletin her kademesinde hizmet yapan, inançlı, dürüst, irfan ve ilim ehli, imam hatip okulları mezunu binlerce onurlu ve erdemli şahsiyetler son derece rencide etmiş ve üzmüştür.” dedi.

“Bugün İslam alemi, Kur’an-ı Kerime, sünnete uygun ihlaslı nesiller yetiştirmezlerse, Batıla, küfre karşı ayakta kalamazlar”

Hiçbir müminin Allah, Peygamber, sünnet ve mukaddesat düşmanı bir zalimi sevmeye ve desteklemeye hakkının olmadığını dile getiren Cihan, “Bir toplumda iyi insanlar, yerlerindeki kötüleri engellemezlerse hepsi birden bir musibete maruz kalırlar ve helak olurlar. Ezilen, öldürülen, vatanlarından sürülen, tecavüze uğrayan, aç, susuz ve çaresiz bırakılan, mazlum, mağdur ve sahipsiz İslam coğrafyasının haline üzüntü duymayan, acımayan gafil Müslümanlar imanlarını sorgulamalıdırlar. Bugün İslam alemi, Kur’an-ı Kerime, sünnete uygun Suffe Medreselerini açıp, şuurlu, ihlaslı nesiller yetiştirmezlerse, Batıla, küfre karşı ayakta kalamazlar.” diye konuştu.

“Ebu Cehil’in çocukları her fırsatta Müslümanların kutsal değerlerine savaş ilan etmişlerdir”

Batı medeniyetinin Kur'an-ı Kerime, şeriata, ahlaka, hikmete aykırı şeytani bir medeniyet olduğunun altını çizen Cihan, konuşmasına şöyle devam etti:

“Müslümanlar bu medeniyeti kabul edemez. Müslümanların dini İslam, medeniyeti Kur’an’dır.  Müslümanlar siyonizmin medeniyetine tabi olamaz. Bu dava ‘Bana ne’ ile yürümez. Bu dava her koyun kendi bacağından asılır safsatası ile hal edilmez. Müslümanları mesuliyetten kurtarmaz. Asırlarca süren gafleti silkip atmalıyız. Gaflet uykusundan uyanıp, sapıkların, batıl yolda olanların, dinsiz ve imansız olanların, hainlerin, masonların şeytanı planlarına karşı, önderimiz, rehberimiz davasında bize örnek olmuş Hazreti Muhammed Mustafa’nın (sallallahu aleyhi ve sellem) tebliğ metoduyla mücadele edelim. Tehlike büyüktür. Ciddiye almak gerekir. Bugün ülkemizde olduğu gibi dünyanın birçok merkezinde Ebu Cehil’in çocukları her fırsatta İslam dinine, Kur’an-ı Kerime, Resulullah’a, ezana, camiye dil uzatarak Müslümanların kutsal değerlerine savaş ilan etmişlerdir.”

“Erol Mütercimler siyonist ve ABD şarlatanı”

Konuşmasının devamında Cihan, “İman ve İslam davası uğruna dava adamlarına, peygamberlerin varisi konumunda olan alimler Hakkı tebliğ cihadına katılmaları ve gayret sarf etmelidirler. Peygamberimiz ve O'na inanan müminler bu uğurda cihad etmiş, en ağır işkencelere maruz kaldıkları halde asla küfre taviz vermemişlerdir. Bu vesile ile kutsal değerlerimize, İslam’ın inanç esaslarına, imam hatip okulları mensuplarına hakaret ederek çirkin ithamlarda bulunan siyonist ve ABD şarlatanı Erol Mütercimler’i Batman Diyanet-Sen Şube Başkanı olarak kınıyorum.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler