"Halkın Emaneti Başımızın Üstünde"

Ziver Özdemir Mazbatayı aldı

24 Haziran seçimlerinde 27. Dönem Batman Milletvekilliğine seçilen Ziver Özdemir YSK'dan mazbatasını aldı. 
 
Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) çok sayıda seveni ve partilinin eşlik ettiği Milletvekili Özdemir, Adliye çıkışında önemli açıklamalarda bulundu.
Mazbatanın halka hizmet etmenin belgesi olduğunu vurgulayan 27. Dönem Batman Milletvekili Ziver Özdemir, şu açıklamarda bulundu: "Bu mazbata halkın aslında hizmetkarlık belgesidir. 24 Haziran'da vatandaşlarımızın aziz Batmanlı halkımızın hür iradesiyle sandığa gidip bizi parlementoya temsilci olarak gönderdiklerinin vesikasıdır.      Bu vesikayı başımızın üstünde kabul ediyoruz.
 
Hizmetkarlık belgesi olarak kabul ediyoruz. Ve bu hizmetkarlığa Batmanlıya elimizden geldikçe var gücümüzle hizmet etmeye söz veriyoruz. İnşallah Batmanlı hemşehrilerimizin bugüne kadar yaptıkları duaları ve destekleri yanımızda göreceğiz. O dua ve desteğe layık olmaya çalışacağız. Bundan sonra teşkilatlarımıza beraber bütün kademelerdeki arkadaşlara teşekkür eder minnettarlık duygularımı belirterek, bu mazbatanın aslında bütün hemşerilerimin mazbatası olduğuna inanıp başımın üstüne koyuyorum. Hepinize teşekkür ediyorum..." dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler