“LAVİ, BATMAN’IN YÜKSELEN MARKASI OLACAK”

AKAR “LAVİ, BATMAN’IN YÜKSELEN MARKASI OLACAK”

LAVİ Meyve suları satış ve pazarlama direktörü Yunus  Akar, Radyo Yüksel’de yayınlanan “Gündem Özel” programında Yüksel Çiftçi’nin konuğu oldu.
 
Fernas Gıda bünyesinde üretimi yapılan, LAVİ meyve suları, satış ve pazarlama direktörü Yunus Akar, LAVİ meyve sularını Batman ve Türkiye markası yapmak istiyoruz. Alt yapı ve tesislerimiz bize bu imkanı sunuyor ifadesini kullandı.
 
LAVİ satış direktörü Yunus Akar yaptığı açıklamalar da şu ifadelere yer verdi. “ Batman’da 7 Bin dönüm üzerinde büyük meyve bahçelerimiz bulunmakta meyveciliğe dayalı tarımın gelişmesini ön görerek konsantre tesisimiz kurulu ve aktif durum da.”dedi.
 
 
Akar,” Dünya pazarında sektör de kendini kabul ettirmiş, markalardan Pazar payı almak ve mevcut ürün çeşitleri dışında farklı ürünleri tüketiciye buluşturmak istiyoruz. Niş grubu ürünleri kapsamında yer alan  Yüzde yüz böğürtlen suyu, böğürtlen elma, nar, kuşburnu gibi farklı organik içecekler üretiyoruz.” 
 
Akar "Kendine İyi Bak, sloganı ile Batmanda üretilen LAVİ meyve sularının dünya pazarın da yer edinmesi ve bir batman markası olabilmesi için öncelikle batman halkının sahiplenmesinin gerektiğine inanıyorum." diye konuştu.
 
 
  

1 Yorum

Yunus Akar

Yunus Akar

26 Ocak 2020
Sayın Yüksel Çiftçiye Misafirperverlikleri ve destekleri için teşekkür ederim Ortak sevdamız Batman .

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler