PETROL CİTY AVM AİLESİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

PETROL CİTY AVM AİLESİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Güneydoğu’nun yeni yıldızı PetrolCity AVM; Dünya’nın ve Türkiye’nin önde gelen markalarından oluşan marka karmasına yenilerini ekleyerek bölgeye ve Batman’a değer katmaya devam ediyor. 
Petrol City AVM, ziyaretçilerinin hak ettiği yüksek kaliteyi sağlayan dünya standartlarını onların ayaklarına getiriyor. 
 
Hizmete girdiği 28 Ekim 2021 tarihinden bugüne kadar geçen kısa sürede yaklaşık 2 milyon ziyaretçi ağırlayan Petrol City AVM; güçlü marka karması, hizmet kalitesi ve sunduğu ayrıcalıklı, seçkin, nezih ve güvenli alışveriş ortamı ile kısa sürede bölgenin cazibe merkezi olmayı başardı. 
Starbucks, Multibrand, Vatan, Boyner, E Bebek, Paul Mark, Altınyıldız, Greyder, Matmazel Çanta, Nine West, Suwen, Linens, Özdilek, Toyzz Shop, Play Park, Bowlingo, Promasaj, Eve Shop, Kika Kitap-Kafe, Küppeli, NBB, Nazar Saat, Loft, AutoClub, Elegance Optik, Hacı Levent, Öküz Burger,  Arby’s, Usta Pide, Usta Döner, Beyoğlu 1863, Ice Berry, Komagene Çiğköfte gibi uluslararası ve ulusal yaklaşık 30 markayı şehrimize getirerek, Batman’da açtıkları ilk mağazalara ev sahipliği yapan Petrol City AVM’nin marka karması güçlenerek büyüyor.
LCW, Koton, Migros, Blue Diamond, Damat Tween, Lufian, Pierre Cardin, Jakamen, Mavi, US.Polo,Lescon, Kemal Tanca, Lee Wrangler, Penti,English Home, Karaca, Mado, Pasaport Pizza, Tavuk Dünyası, Bereket Döner, Burger King, Popoyes, Cep Store, Mad Parfume, Bargello, Dawid Walker, markalarının da en son konseptleri ile hazırlanmış, ürün çeşitliliği ve mağaza konforu ile benzersiz mağazaları Petrol City AVM’de ziyaretçilerini ağırlıyor.
Dünyaca ünlü ve Türkiye’nin önde gelen mağazaları yanında; Saray Gülü, Cinemart, Petrol Fırın, Golden Güzellik, New Level, U&S London, All Brands, Yalın Ayak, Nurem Chef A La Carte, Bizim Tantuni, Buket Lahmacun, gibi var olduğu toprakların güçlü öz markalarını da ailesine katan Petrol City AVM; çok değerli uluslararası, ulusal ve yerel markalarının güç birliği ile çok kısa sürede bölgenin önemli alışveriş, eğlence, yeme-içme ve buluşma noktası oldu.
Sayın Aydın Keleş Başkanlığında, Başkan Yardımcılığını M.Hasan Hamidi’nin yaptığı Orhan Yılmaz, Faik Günlemenç ve Av. Seçil Erpolat’tan oluşan Yönetim Kurulu tarafından yönetilen Petrol City AVM; sunduğu güçlü marka karması, yeni nesil mimari yapısı, benzersiz eğlence, yeme-içme ve yaşam alanları ile Batman’ın ticari ve sosyal yaşamına kısa sürede zenginlik kattı.
 
Güçlerini birleştirerek memleketlerine daha iyi ve daha güçlü hizmetler sunmak, Batman’a yeni bir vizyon kazandırmak, tarihi şehrin modern dokusuna, sosyal ve kültürel gelişimine liderlik yapacak projelere imza atmak üzere kurulan Petrol City AVM A.Ş. Yönetimi; çok değerli yeni markaları Petrol City AVM ailesine kazandırdıklarının müjdelerini vermek üzere aralıksız olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler