RADYO YÜKSEL 3, Radyo Akademi Ödülleri yarışmasında

RADYO AKADEMİ ÖDÜLLERİNDE OYLAMA BAŞLADI

BATMAN’I TEMSİL“RADYO YÜKSEL“ YARIŞIYOR.

3, Radyo Akademi Ödülleri yarışmasında Batman’ı “ RADYO YÜKSEL” temsil ediyor.

 

Radyoculuk alanında farklı branşlarda verilecek 3. Radyo Akademi Ödülleri için oylama 1 Ocak'ta başladı.

Bu yıl 3.sü gerçekleştirilen Radyo Akademi Ödüllerinde oylama başladı. Bu sene bir çok yeniliği ve ilk'i barındıran organizasyonda Türkiye ve Kıbrıs radyoları yılın radyosu olmak için yarışıyor. 

OYDAR Genel Koordinatörü Erkut Aktaş,  yaptığı konuşmada, Diğer senelere oranla organizasyonu bu sene daha geniş kapsamlı tuttuklarını belirterek, şöyle konuştu: 

"Radyo Akademi Ödülleri bundan sonra Türkiye'yi kapsayacak ve tüm Türkiye'deki radyolar ve radyocular artık bu organizasyon içerisinde yer alacak,

 Türkiye'nin yedi bölgesinden radyocular bu organizasyon içerisinde yarışacaklar.

Dünyanın en güvenilir sistemiyle yapıyoruz bunu. Facebook'la iş birliğimiz var. Radyo dinleyicileri sosyal medya üzerinden oylarını kullanabiliyor ve tamamıyla Facebook kayıtları altında bu organizasyon, bitiminde de herkes şeffaf bir şekilde öğrenebiliyorsunuz. Bu sene bir heyet oluşturduk, Akademi Heyeti. Bu heyet oylama dışında bir değerlendirme yapacak ve özel ödüller verecek.".

 OYLAMA NE KADAR SÜRECEK

3. Radyo Akademi Ödülleri oylaması 1 Ocak 2017'de başladı ve 1 Şubat 2017'de son bulacak. Oylama, Facebook Oylama Sistemi ile www.radyoakademiodulleri.com adresinden yapılacak.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK

3. Radyo Akademi Ödülleri 10 Şubat 2017 Cuma Akşamı muhteşem bir törenle CRR'de sahiplerine takdim edilecek.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler