AK PARTİ’DE SAHA ELEMANLARINA MORAL YEMEĞİ

AK PARTİ’DE SAHA ELEMANLARINA MORAL YEMEĞİ

AK Parti Batman SKM İl Başkanlığı bünyesinde her gün bir mahalleyi tarayan 180 kişilik ekip, DSİ tesislerinde moral yemeğinde bir araya geldi. Verilen moral yemeğine AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, İl Başkanı Diyaettin Uçar, SKM İl Başkanı Abdülbaki Polat, il, ilçe, kadın, gençlik ve partinin tüm birimleri katılım sağladı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen moral yemeğinin ardından davetlilere çiğköfte ikram edildi. Verilen yemekte konuşan AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi; “Bizim için 16 Nisan öncesi sizlerin emeği ve desteği çok önemlidir. Her gün büyük zorluklarla yaptığınız saha çalışmalarından dolayı bizleri çok mutlu ettiniz. Onun için 16 Nisan akşamına kadar durmayacağız. Herkesin emeğine ve yüreğine sağlık” diye konuştu.

nmasıyla sulak alanlar, çöp sahaları ve hayvancılığın yoğun olduğu mekanlarda çalışmalarını sıklaştırdı.

 

 

İlaçlama ekiplerimiz, Mahallelerde bulunan gübreliklerde karasinek, sivrisinek larvalarına karşı ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

 

Çalışmaları değerlendiren vatandaşlar: “Ekiplerin sulak alanları ilaçlaması, önümüzdeki günlerde yaşanabilecek olan sivrisinek artışına yönelik mücadele çalışmaları bizleri memnun etti. Yaz ayında en azından rahatsız olabileceğimiz haşerelere karşı şimdiden tedbir alınması sevindiricidir” dediler.|

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler