2. LİG COŞKUSU

2. LİG COŞKUSU

Temsilcimiz Batman Petrolspor, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
 
Batman Petrolspor, sahasında Hendekspor’u 2-1’lik skorla geçti ve en yakın takipçi Kütahya sahasında Elazığspor ile berabere kalarak, Petrolspor matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etti.
 
Maçın bitiş düdüğüyle birlikte yaklaşık 15 Bin taraftar sahaya akın ederek, ‘şampiyonluk’ halayı çekti.
 
Batman Petrolspor, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 2005-2006 Futbol sezonunda 2. Lig’den düşen Petrolspor tam 16 yıl aradan sonra yeniden 2. Lige çıkmayı garantiledi.
 
Sezon başından buyana Petrolspor’a verdiği destekle bilinen Vali Hulusi Şahin, Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve diğer il yöneticileri de protokol tribününde büyük sevinç yaşadı.
YARASALAR COŞTU!
Batman’da taraftarlar, Yarasalar Taraftar lideri Çağdaş Ozan Büyükkaya ve tribün lideri Şahin Ete öncülüğünde takımlarının şampiyonluğunu Atatürk Parkında saat 21.00’de bir araya gelerek coşkuyla kutladı.
 
Petrolspor taraftarları, sokağa dökülüp, konvoy ve meşaleler ve bayraklarla şampiyonluğu çılgınca kutladı. Şampiyonluk kutlamasına Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve Petrolspor futbolcu ve teknik heyeti de kutlamalara katılarak taraftarlarla şampiyonluğu kutladılar.
 
TFF’DEN PETROLSPOR’A KUTLAMA MESAJI
 
 
Türkiye Futbol Federasyonu, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Batman Petrolspor için kutlama mesajı yayınladı.
 
TFF tarafından yayımlanan mesajda “TFF 3. Lig 1. Grupta bugün oynanan 31. Hafta müsabakaları sonucunda Batman Petrolspor A.Ş. ligin bitimine 3 hafta kala grubu lider tamamlamayı garantileyerek, TFF 2 lige yükselme hakkı kazandı.
Türkiye Futbol Federasyonu olarak, TFF 3. Lig 1. Grup şampiyonu Batman Petrolspor A.Ş’yi başarısından dolayı kutlar, gelecek sezon TFF 2.lig’de başarılar dileriz” denildi.
 
“GURURLU VE SEVİNÇLİYİZ”
 
 
Gelecek Partisi İl Başkanı Abdulbaki Polat “Bulunmuş olduğu 3. Lig 1. Grup’ta, sezonun bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan eden, İlimizin güzide Kulübü Batman Petrolspor’umuzun başarısı bizleri gururlandırmıştır. Bizler için son derece önemli olan bu şampiyonlukta emeği geçen, Valimiz Hulusi Şahin başta olmak üzere, Kulüp Başkanımız Abdulvahap Akbaş ve Yönetim Kurulumuza, Teknik Heyetimize, Futbolcu kardeşlerimize ve Taraftarlarımıza teşekkür eder tebrik ederiz” ifadelerini kullandı.
 
“ŞAMPİYONLUK VALİ VE ŞEREFLİ TARAFTARLARIN ESERİDİR”
 
 
İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, Batman Petrolspor’un şampiyonluğunu değerlendirdi.
 
Vali Hulusi Şahin ve Yarasalar Taraftarlar grubunun şampiyonlukta en büyük paya sahip olduğunu belirten İl Başkanı Çelik, şampiyonluğun VİP’te maç izleyenlerin değil, soğukta, sıcakta ve her türlü zorlukta takımlarını yalnız bırakmayan, tribünleri her maç dolduran binlerce taraftarın eseri olduğunu söyledi.
 
“DARISI PETROLSPORUMUZU 1. LİGDE GÖRMEK”
 
 
2021-2022 TFF 3. Lig 1. Grubun lideri Batman Petrolspor, lige 3 hafta kalan şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından takımı tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk “Darısı 1. Lige çıkmak olsun” dedi.
 
İl Müdürü Özperk “Hafta sonu Yeni Batman Şehir Stadyumunu dolduran binlerce taraftarın mutluluğu bütün dünyaya bedeldi. Çok duygulu anlar yaşadık. Böyle bir atmosfere hasret kalmıştık. Sayın Valimiz Hulusi Şahin’in büyük destekleriyle 2. Lig özlemimiz sona erdi. Bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ederim. Gençlik ve spor İl Müdürlüğü olarak bütün personellerimizle her müsabakada elimizden geleni yaptık. Bu şampiyonluk bütün özlemlerimizi bizlere unuturdu. Batman halkı olarak sezon boyunca birlik ve beraberliğimizi herkese göstermiş olduk. Şimdi takımımıza her zamankinden daha çok sahip çıkma zamanıdır” diye konuştu.
 
Özperk ayrıca Vali Hulusi Şahin başta olmak üzere, Petrolspor yönetimini, teknik heyeti, futbolcuları, 12. adam olan taraftarları, maddi ve manevi destek olan herkesi kutladı.

Etiketler : ,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler