2. LİG YOLUNDA ENGEL TANIMADILAR

1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol takımı, 2. Lige Yükselme Play Off maçında İstanbul Dudulluspor ile karşılaştığı maçtan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Bu skorla ligin bitimine bir hafta kala 2. Lige çıkmayı garantiledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kadınlar 2. Lige Yükselme Play Off maçında önceki gün saat 16.30’da Batman 19 Mayıs 2 nolu Sentetik sahada oynanan maçı Batman Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz ve çok sayıda taraftar izledi.

 

Belediyespor Kadın Futbol Takımına destek vermek amacıyla karşılaşmayı izlemeye gelen Eş Başkan Korkmaz ve çok sayıda taraftarın yakından takip ettiği karşılaşmada takımımıza 2-1’lik galibiyeti getiren golleri Sevgi Tüzün ve Suzan Sayaca kaydetti.

 

1955 Batman Belediyespor Kadın Futbol takımı, 2. Lige Yükselme Play Off Maçlarının son etabında 19 Haziran 2019 Çarşamba günü saat 15.00’da Turgutlu Belediyespor ile Batman 19 Mayıs 2 nolu Sentetik sahada karşılaşacak. 2. Lige şampiyon olarak çıkmayı hedefleyen kadın futbol takımı, maçtan mutlak galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. |

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler