23 NİSAN'DA 23. KÜTÜPHANE

23 NİSAN'DA 23. KÜTÜPHANE

Bir Kalp Bin Umut Platformu kütüphane açılışlarına devam ediyor .
 
Yaklaşık 1 aydır, Kitap toplama kampanyası düzenleyen Platform üyeleri topladıkları kitaplarla 23 Nisanda 3 Kütüphane açılışı gerçekleştirdi .
 
23 Nisan Çocuk Bayramın'da Kozluk'un Yeni çağlar (Zilek) köyünde İlk ve ortaokulu'nda kütüphane kurdu.
Okul Müdürü Mehmet Şerif Gülmez, Platforum üyelerine sürprizlerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.
 
 
Sonrasında Kozluğun Yapaklı köyüne geçip Çocuklara uçurtma etkinlikleri düzenlendi 23 nisan şenlikleri kutlandı palyaço gösterisi yapıldı.
 
Son olarakta Kozluğun Arıka'ya köyündeki İlköğretim okuluna 23. Kütüphane açılışını gerçekleştirdiler 23 Nisan şenliklerine Platform üyeleri , Animasyon gösterimleri ile ve yanında götürdükleri oyuncakları çocuklara dağıttılar .
 
Platforum Başkanı Veysi Mercimekçi : Bir Kalp Bin Umut platformu olarak başlatmış olduğumuz kampanyada Başta Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak, Kütüphaneleri kurduğumuz Okul Yöneticileri ve Öğretmenlerine,
Batman Belediyesi Kültür Müdürlüğüne, Batman SS 51 Üniversitesi Hattı Başkanı Veysi Erdoğan'a, ve en ufak destekte dahi bulunan tüm Duyarlı Dostlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. 
Ayrıca Batmanhayvanseverler 72 Platformu ve ekibinde öncelikle işin en başından sonuna kadar canla başla çalışan Şahabettin Tunç ve tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Dedi
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler