5 MESLEKİ KURSTA, NİTELİKLİ ELEMAN YETİŞTİRİLDİ

5 MESLEKİ KURSTA, NİTELİKLİ ELEMAN YETİŞTİRİLDİ

Belediye ve SODES işbirliğiyle gerçekleştirilen, 5 farklı mesleki kursa katılıp başarı gösteren kursiyerlere, sertifikaları verildi.
 
SODES desteği ve işbirliği ile gerçekleştirilen proje kapsamında, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı Yetiştirme Kursu, Kuaför ve Cilt Bakımı Kursu, Epilasyon Uzman Kursu, Çağrı Merkezi Operatör Kursu, Motor ve İş Makinesi Bakım ve Onarım kursu ile Elektrik Bakım ve Onarım Kursu açıldı.
 
‘İşsizlik Azalsın, Nitelikli Gençlik Canlansın’ sloganıyla hayata geçirilen proje kapsamındaki kurslara 80 kişi katılım sağladı. 17 Eylül 2018 - 21 Şubat 2019 tarihleri arasında devam eden kurslarda eğitimler Batman Belediyesine bağlı eğitim merkezlerinde verildi.
 
5 farklı alanda nitelikli eleman yetiştirmeyi amaçlayan proje kurslarına katılanlara, kurs bitiminde sertifikaları dağıtıldı. Belediye Konferans salonda gerçekleştirilen sertifika dağıtım programında, kursiyerlere Halk Eğitim onaylı sertifikaları, Batman belediyesi Projelerden sorumlu koordinatör Esen Tunç tarafından verildi.   

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler