​"İluh 72 Spor Kulübü lokal açılışı yaptı

​Batman'da 2 yıl önce kurulan İluh 72 Spor Kulübü, lokal açılışını yaptı.

İluh 72 Spor Kulübü Başkanı Ferit Rüzgar, amaçlarının spor aracılığıyla, spor çerçevesinde gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak olduğunu belirtti. Rüzgar bu çerçevede bir lokal açtıklarını söyledi.

Batman merkez Bahçelievler Mahallesinde yeni yapılan millet bahçesi karşısında açılan İluh 72 Spor Kulübü Lokali dualarla açılışı yapıldı.

Açılışa HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Şerif Durmaz, Futbol Hocası Halil İbrahim Sevinç, İluh 72 Spor Kulübü Teknik Direktörü Emrah İpek, İluh 72 Spor Kulübü Başkanı Ferit Rüzgar, İluh 72 Spor Kulübü U19 ligi takım hocası Kenan Rüzgar, sporcular ve spor severler katıldı.

Yapılan açılış sonrası İluh 72 Spor Kulübü Lokalinde misafirlere ikramlar yapılıp İluh 72 Spor Kulübü'nün amaçları anlatıldı.

Program sonrası İluh 72 Spor Kulübü hakkında bilgi veren İluh 72 Spor Kulübü Başkanı Ferit Rüzgar, "Takımımızı 2 yıl önce kurduk. İlk sene A takımla yetinip sahaya çıkıyorduk. 2018'de hem A takım hem de U17 ligini kurduk. Allah (celle celaluhu) imkan verdi minik takımlarımızı da oluşturduk. Her mahallede İluh 72 Spor Kulübü'nün minik takımlarını oluşturmuşuz." dedi.

Amaçlarının sadece futbol oynamak olmadığını belirten Rüzgar, "Bizim için futbol sadece bir araçtır. Bizim için önemli olan gençlerimizi pisliklerden ve kötülüklerden uzaklaştırmaktır. İluh 72 Spor Kulübü'nün amacı gençleri kazanmaktır. Gençlerimizi tüm kötülüklerden arındırıp futbol ile buluşturmaktır. Bu sene lokalimizi yeni açtık hedeflerimiz ciddi inşallah bu lokal bize çok faydalı olur. Lokalimiz gençlerle birebir diyalog kurmaya vesile olur. Lokalin takımımıza hayırlar getirmesini diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Batman'da amatör olarak iki kategorinin olduğunu anlatan Rüzgar, "Batman'da bir amatör ligi var bir de süper amatör ligi var. Biz şu anda süper amatör liginde bulunmaktayız. Geçen sene ligi 5'nci sırada bitirdik inşallah bu sene hedeflerimiz büyüktür. Hedefimiz birinci grupta birinci çıkmaktır. Takımı playoffa ulaştırıp inşallah gençlerimize playoff heyecanını kazandıracağız. Allah (celle celaluhu) inşallah bizleri muvaffak eder." şeklinde konuştu

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler