Batman İl Müftüsü Turgut Erhan Ramazan ayının ilk gününde Radyo Yüksel’de Yusuf Tekin’in sunumuyla yayınlanan İftara Doğru programının konuğu oldu.

Mübarek Ramazan ayı boyunca hergün Saatler 17:30 gösterdiğinde "İftara Doğru" programı Yusuf Tekin'in sunumuyla RADYO YÜKSEL'de.

Ramazan ayının ilk "İftara Doğru" programının ilk konuğu Batman İl Müftüsü Turgut Erhan oldu.

Batman İl Müftüsü Turgut Erhan program da "Gönüllere Şifa Ramazan" başlığı altında, Kur'an ile Şifa bulalım, Namaz ile huzur bulalım,Oruç ile sıhhat bulalım, Zekat ile derman olalım konularına açıklık getirdi. Radyo Yükesl'e konuk olan Erhan, Ramazan ayında dikkat edilmesi gereken hususlara dikkat çekti.  Ramazan ayının faziletine de değinen İl Müftüsü Erhan Ramazan Ayının Müslümanlar için bir fırsat ayı olduğunu, bu mübarek ayın müslümanlar tarafından dolu dolu idrak edilmesinin çok değerli ve makbul olduğunu ifade etti.

İftara Doğru programı, İl, lçe müftü, müftü yardımcıları ve vaizlerin  katılımıyla Ramazan ayı boyunca canlı olarak Radyo Yüksel’de, Radyo Yüksel ve Batman İl Müftülüğü Facebook sayfalarından canlı olarak, saat 17.30’da yayınlanacak.

"RADYO YÜKSEL'de yayınlanan "İFTARA DOĞRU" programı, Batman Dünya Hastanesi, Lavi Meyve Suları, Dondurmacı Amca, Ahyar Baklava, Surnet İnternet ve Köşk Döviz, firmalarının sponsorluğunda yayınlanacak. 

Etiketler :

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler