Bin 200 personelle “Güven ve Huzur Uygulaması” yapıldı

Batman il Emniyet Müdürlüğü tarafından bin 200 personelle “Güven ve Huzur Uygulaması” gerçekleştirildi.
 
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleşirken uygulamaya bir hafta önce bir olayda hayatını kaybeden Emniyet Bekçisi “Şehit Abdürrezzak Kanat Güven ve Huzur Uygulaması” ismi verildi.
 
 
Bin 200 personelin katım sağladığı uygulamada Batman’da 40 kavşak, ana caddeler, kıraathane, kafe ve yaya yolarında kimlik kontrolü ve araç araması yapıldı.
 
Uygulama esnasında açıklamalarda bulunan Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, bu tür uygulamaların halkın güven ve huzurunu sağlamak için yapıldığını ve uygulamaların devam edeceğini söyledi.
 
 
Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç
 
Kıraç, “Bir hafta önce şehit olan emniyet bekçimiz şehit Abdürrezzak Kanat kardeşimizin ismini verdiğimiz ‘Batman Güven ve Huzur Uygulaması’nı başlattık ve halen devam ediyor. Bu uygulama genel müdürlüğümüzün programı ama biz bunu daha fazla destekleyerek vatandaşlarımızın huzuru, can ve mal emniyetini sağlamaya yönelik geniş katılımlı bir uygulama yapıyoruz. Bu uygulama esnasında Batmanın giriş, çıkış bölgeleri, ana kavşaklar, ara mahallelerde yayaya açık ve umumu açık yerler olmak üzere 40 kavşakta uygulamamız yapıldı.” ifadelerini kullandı.
 
Kıraç, konuşmasının sonunda, “Şu an uygulamaya katılan personel sayısı bin 200 civarında, geniş bir katılım sağlayarak uygulamayı sağladık. Vatandaşlarımızın can ve mal ehemmiyetini temin noktasında Batman Emniyet Müdürlüğü olarak çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz.” dedi. 

Etiketler :

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler