"UMUTLAR 'GELECEK'LE YEŞERECEK"

SELİM TEMURCİ "UMUTLAR 'GELECEK'LE YEŞERECEK"

Bu toprakların çocukları dertlerini paylaşmadan yeni bir gelecek yazamaz 
 
Gelecek Partisi Siyasi İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, Batman’da basınla buluştu. 
 
Gelecek Partisi Siyasi İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, Batman’da basınla buluştu. Temurci, “Hasankeyf yıllarca konuşuldu. Batman tarihi eski bir şehir,bu tarih bu kültür bu şehirler bize emanettir. Biz geçmişimizden emanet alıyoruz. Bu tarihi bu kültürü çocuklarımıza emanet edeceğiz bu şehirleri.dicle gibi bu bölgenin bu tarihin bu Mezopotanya’nın olmazsa olmazı,bu değerlerimiz üzerine AVM’ler bloklar yapılıyor.
 
Gelecek Partisi temsilcileri, Batman’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gelecek Partisi Siyasi İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci ve Gelecek Partisi Diyarbakır İl Başkanı Abdulbaki Polat’ın konuştuğu programda Batman’ın sorunları ele alındı. Gerçekleşen programda konuşan Temurci, “Gelecek partisi, hukuku, adaleti tesis etmek için var. Hukukun bölündüğü yerde mutluluk çıkar mı? Güvenin olmadığı yerde ekonomi ağacı yaşamaz. Bu toprakların çocukları dertlerini paylaşmadan yeni bir gelecek yazamaz” diye konuştu.
 
‘GELECEKLE İLGİLİ UMUTLAR YENİDEN YEŞERECEK’
 
Programda konuşan Gelecek Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat, şu ifadeleri kullandı: “Gelecek Partisi olarak Türkiye’deki mevcut siyasal, ekonomik sorunları çözmek için irademizi ortaya koyduk. Kısa zaman içerisinde Batman’da kongre çalışmalarımız başlayacak. Parti olarak iyi bir ekibe sahibiz. İddia ediyoruz ki hem yerel sorunları hem genel konuları hem de şuanda uluslararası alanda yaşadığımız zafiyetleri giderebilecek potansiyele sahip bir partiyiz. Gelecekle ilgili umutları tekrar yeşerteceğimize kalben inanıyoruz.”
 
HASANKEYF YILLARCA KONUŞULDU
 
Gelecek Partisi Siyasi İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci,  Batman’ın sorunlarına dair şunları söyledi: “Tarih kadar eski ve asil olan bir şehirde çözülemeyecek şekle gelmiş birçok sorunu hangi siyasi görüşe mensup olursa olsun konuşabilmeliyiz. Gelecek Partisini var eden temel değerlerin en başında demokrasi, temel hak ve özgürlükler geliyor. Makbul vatandaş makbul olmayan vatandaş ayrımını ortadan kaldırmalıyız. Yani kayırmacılığı, ayrımcılığı, kötü dili sonlandırmamız gerekiyor. Batman’ın birinci sorunu işsizlik ve yüzü gülmeyen insanlardır.  En fazla işsizliğin neden bu bölgede olduğunu görmemiz ve çözmemiz gerekiyor. Bir de.” Hasankeyf yıllarca konuşuldu. Batman tarihi eski bir şehir,bu tarih bu kültür bu şehirler bize emanettir. Biz geçmişimizden emanet alıyoruz. Bu tarihi bu kültürü çocuklarımıza emanet edeceğiz bu şehirleri.dicle gibi bu bölgenin bu tarihin bu Mezopotanya’nın olmazsa olmazı,bu değerlerimiz üzerine AVM’ler bloklar yapılıyor.
 
Devlet nedir sorusunun cevabı devler adaleti tesis eden kurumun adıdır. Onun için Gelecek Partisi de güven tesis edebilmek için, adaleti tesis edebilmek için var. Çünkü bu ülkenin en büyük medya kuruluşları bağımlı hale getirildiği için bizler düşüncelerimizi ne yazık ki her yerde açıklayamıyoruz” dedi. (Alican Atak)

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler