Siirt AFAD İl Müdürü iken 3 kez görevden alınan ve her defasında mahkeme kararı ile göreve dönen Batmanlı Başarılı Bürokrat  hemşerimiz Ahmet Yıldız'ın yeniden göreve dönmesi için sosyal medyadan yapılan paylaşımlarla destek yağdı.
 
 Batmanlı hemşerimiz Ahmet Yıldız, mahkeme kararına rağmen hala göreve başlatılmadı.3 kez görevden alınan ve her defasında mahkeme kararıyla göreve dönen Batmanlı başarılı bürokrat Ahmet Yıldız, kendisine destek veren, tüm STK, dost, arkadaş ve basıcamiasına tşekkür ettiğini ifade ederek. şu açıklamada bulundu.
 
Yıldız "30 (Otuz) yıla yakındır, onurla, şerefle ve hizmet aşkıyla yürüttüğüm, Devlet Memurluğunu;
 
İlgili mevzuat gereği milletimizin hizmetinde, tarafsız, eşit herhangi bir zümre yada topluluk yararına olmaksızın eşitlik ilkesini şiar edinerek insan odaklı yürüttüm ve bundan böyle de aynı azim ve kararlıkla yürütmeye devam edeceğim.
Memuriyet hayatımın, yaklaşık 25 yılını çeşitli Kamu, Kurum ve Kuruluşlarında;
Yönetici/Uzman/Denetmen(Teftiş) ünvanınları ile geçirdim.
Dört farklı Kurumda ve herbiri farklı mevzuata sahip olmasına karşın, her birinde hizmetlerimizin iz düşümü olan katma değer katan, kalıcı eserlerimizle, İdarecilik/Yöneticilik yapmayı Allah bizlere nasip etti.
#AFAD Kurumunda; görev yaptığım İl'in, Hizmet binası, Araç-Gereç, Makine-Teçhizat ve hülasa her türlü donanım bakımından, bölgemizin en geri kalmış İl'i iken, 20 aylık gibi kısa sürede, en iyi İl'i konumuna getirilmiştir. 
#Görev yaptığımız her bir kurumda elbette Devletimizin sunduğu imkanları, Yönetici/İdareci perspektifi, kaabiliyeti, öngörüsü ve ufku ile  gerekli projeler üreterek  kaynakların rantabıl ve verimli kullanılması ile ilave  Katma değer hizmetler sağlanmıştır.
#PTT, Türk Telekom, Sosyal Güvenlik Kurumu ve halen çalışmakta olduğum AFAD Kurumunda;
Memuriyet Adabı ve titrine yakışır, yaraşır bir duruş sergilemenin yanında, ulaşabilir, yönlendirici, bilinçlendirici ve mevzuatı olabildiğince vatandaş yararına ve lehine inisiyatif alarak kullanan bir Yönetici olmayı yeğledim. Bu görevi ifa ederken samimiyet, içtenlik ve tevazu'nun yanında Eşfref-i Mahlukat olarak yaratılışımız gayesine uygun olarak Onurlu bir duruş prensibi ve ilkesi ile  çalışmayı şiar edindim.
#Bildiğiniz üzre, görevimizi layıkıyla ifa etme çaba, gayret, azim ve şevkimiz bir çok kere  maalesef görevden alma yönüyle sekteye uğratıldı. 3 kez kazanılan mahkeme kararına rağmen maalesef her defasında tekraren görevden alındık. Mağdur olduk, üzüldük ve duygulandık. Zira acı ve sevinç gibi duygulara sahip bir varlık ve İnsanız.
Lakin asla Devletimize küsmek gibi bir yanlışın içinde bulunmamız beklenemez ve olamaz da.Hangi şart, koşul ve ünvanda görev verilirse verilsin, görev kutsaldır anlayışı ile yine daha iyi hizmet etmek ve aldığımız her bir kuruşu hak etmek için mesai harcayacaz bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın..
#Hizmet aşkımıza binaen yürüttüğümüz haklı ve Onurlu Hukuk mücadelemizi Allah'a hamd olsun tekraren  kazandık. Ancak, temennimiz hukukun gereği olarak göreve başlamamız ve tekrar görevden alınmamızdır. 
#Tevazu ile Yöneticilik görevini layıkıyla ifa etmeye çalıştığımız her bir Kurum'daki hizmetlerimizin karşılığı ve haklı davamıza inanan vatandaşlarımızın, takdire şayan destek ve  teveccühleri bizleri Onurlandırmıştır. Bu mutluluğu ve hazzı anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalır ve gönüllerdeki bu makam, dünyevi hiçbir Makam ve Mevki ile değiştirilemeyecek kadar kutsaldır. Bunu böyle biliyor ve anlıyorum. 
 
#Bu anlamda, STK'lar, Siyasi Partilerimizin Değerli temsilcileri, İlimizin Değerli ve duyarlı Basın ve Medya kuruluşlarının temsilcileri ve saha çalışanları ve ortak paydamız olan Vatan ve Millet sevgisi ekseninde herkesim ve düzeyden vatandaşlarımızın, #görevebaşlamamız ve #tekrar #görevden #alınmamamız için, 
 
#SosyalMedya; (#Facebook, #Twitter, #İnstagram), Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (#CİMER) üzerinden destekleri ile bizleri Onure eden her bir DEĞERİMİZE minnet ve şükranlarımı arz ediyorum." dedi.

Etiketler :

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler