Ak Parti Ankara’da tam kadro

AK Parti Batman’da ki tüm birimleriyle referandum öncesi Ankara’da yapılan tanıtım toplantısına tam kadro katılım sağladı.

Tanıtım toplantısına Ak Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, İl Başkanı Diyaettin Uçar, Ak Parti Batman SKM İl Başkanı Abdulbaki Polat, Ak Parti Batman Merkez İlçe Başkanı Av. Kenan Özoğul, İlçe Başkanları ve Ak Parti Batman Teşkilatının yönetim kurulu üyeleri katıldılar. Ak Parti Batman SKM İl Başkanı Abdulbaki Polat, 27 Şubat tarihi itibarıyla Batman’da çalışmalara aralıksız olarak başladıklarını söyledi. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Arena'da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Kampanya Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Batman SKM Başkanı Abdülbaki Polat, Türkiye'nin geleceğini sağlamlaştırmak için referandum sürecinde kararlı ve emin adımlarla hareket etmeleri gerektiğini ve bütün kesimlere ulaşmak için büyük çaba sarf edeceklerini söyledi.

“GELECEĞİMİZ İÇİN ‘EVET’ DEMELİYİZ”

Ankara Arena’da yapılan toplantıya Batman birimleri olarak eksiksiz katılarak bağlılıklarını gösterdiklerini belirten SKM Başkanı Abdülbaki Polat, ülkenin, insanların, gelecek ve barış dolu günler için herkesin ‘EVET’ demesi gerektiğini söyledi. Polat; “Türkiye’de yaşayan 72 Milletin bir ve birlik içinde yaşadığını referandum’da vereceğimiz destek ile zirveye çıkaracağız. Hiçbir dış güç ve hain plan bizim kardeşliğimizi ve geleceğimizi bozamaz. Genelin yanı sıra öncelikli olarak kendi bölgemizde çalmadık kapı ve gitmedik yer bırakmayarak aktif çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler