Ak Parti İl başkanı Av.Akif Gür, Batmanlı vatandaşların yeni yılını kutladı.

Batman’ımız, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve tüm dünyada, barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını yüce Rabbim’den niyaz ediyorum. Dedi

Gür , mesajında şunları söyledi;

“2018 yılını artık geride bıraktık; yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Batman’ımız, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve tüm dünyada, barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile olmasını yüce Rabbim’den niyaz ediyorum.

Yeni yılın, öncekilerden çok daha bereketli ve huzurlu, sağlık, afiyet içinde geçmesi; güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olması, gönülden temennimizdir.   Kadim bir geçmişe dayalı ülkemiz üzerine; karanlık şer odaklarınca  yapılan müdahaleler, komplolarla, tezgâhlarla milli direnci kırmaya dönük arayışlar 2018 yılında da devam etmiştir. Bu girişimlerin aziz milletimiz nezdinde hiçbir karşılığı olmadığı da gelişmelerle belirginlik kazanmıştır. 2018 yılı aynı zamanda milli birlik ve dayanışma ruhunun daha da güçlenmesine, darbecilerle, terör örgütleriyle, kandan beslenen odaklarla dişe diş mücadeleye vesile olmuştur. Aziz milletimiz geçmişin en umutsuz anlarında milli birlik ve beraberlik duygusuyla doğrulmuş, üzerinde oynanan oyunları yüksek irade ve azmiyle bozmasını bilmiştir. Ekonomimize yönelik olarak içerden ve dışarıdan yapılan tüm algı operasyonları ve darbeler de sonuçsuz kalmış, üstelik küresel ekonomideki tüm dalgalanmalara rağmen, ekonomimiz sağlam bir zemin üzerinde ilerlemeyi sürdürmüştür.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin fiilen uygulamaya konulduğu 24 Haziran seçimlerinden Türkiye ve Akparti olarak güçlü bir şekilde alnımızın akıyla çıktık. Mesele memleketse gerisi teferruattır bilinciyle hareket eden cumhur ittifakı ile bir büyük başarıya daha imza attık. Böylelikle Türkiyemizde istirarsızlığa yol açan koalisyonlar dönemi resmen sona erdi. Geleceğe daha umutlu bakmamızı sağlayan Başta Sn Cumhurbaşkanımız’ın gayretleri ile Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin nimetlerinden ülke olarak 2019’da daha da fazla fayda göreceğimize olan inancımız tamdır.

Şurada artık, 2023 yılına, yani Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıldönümüne sadece 4 yıl kaldı. 2023 yaklaşırken, bir yandan heyecanımız artıyor, ama bir yandan da umudumuz, gayretimiz, mücadelemiz güç kazanıyor. Bu aziz millet, birlik içinde olduğu müddetçe, önüne koyduğu her hedefe mutlaka ve mutlaka ulaşacaktır. Elbette, bizi, ülke olarak, millet olarak, bu kutlu yoldan ayırmak, bu güzel hedeflerden uzaklaştırmak için mücadele edenler de olacaktır. Kimi zaman içimizdeki hainler, kimi zaman yurt dışındaki hasımlar, büyük bir Türkiye’nin inşa ediliyor olmasından, bölgesinde ve dünyada öncü bir Türkiye’nin yükseliyor olmasından rahatsızlıklarını dile getireceklerdir. Aziz milletimizin haklı ve meşru olarak kazandığı büyüklük ve güç duygusu, özgüven ve feraset yeteneği, binlerce yılda oluşturduğu bir arada yaşama kültürü sayesinde; Ekonomimize, demokrasimize, içerde huzurumuza, refahımıza, hiç bir karanlık elin dokunmasına göz yummayacağız.

Bu duygularla bir kez daha 2019 yılının Batman’ımız, ülkemiz, milletimiz, bölgemizdeki kardeşlerimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum. Tüm Batmanlı hemşehrilerimin yeni yılını tebrik ediyor, selamlarımı, en derin saygılarımı sunuyorum.”

1 Yorum

abdulvahap sevi

abdulvahap sevi

03 Eylul 2019
sizinle acil gürüşmem lazim ve telefo numaramı bırakıyorum.0.553 728 41 43

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler