AKBAŞ Radyo Yüksel’e Konuk Oldu

Radyo Yüksel'de canlı olarak yayınlanan spor gündemi programının bu haftaki konuğu Batman Petrolspor başkanı A.Vahap Akbaş Oldu.

Veysel Çiftçi’nin moderatörlüğünde Aytekin Alptekin ve Feridun Yeni’nin sorularını yanıtlayan Akbaş gündeme ilişkin sorulara açıklık getirdi.

Oldukça samimi geçen radyo programında ilk soru takının mali sorununu ile ilgiliydi. Aytekin Alptekin’in takımın borcu ile ilgili sorduğu soruyu Akbaş geçen sene bu takımı 4,5 milyar borçla aldığını bu sene bu rakamın 2 milyara kadar düşürüldüğünü belirtti.

Aytekin Alptekin'in ikinci sorusu da takıma iş adamlarının yardımı olup olmadığı idi

Akbaş;’’ Özelikle Fernas inşaatın ve birkaç Batman'ın önemli iş adamımın takıma maddi yardımları var. Takımın eski başkanları ve futbolcuları federasyon ve diğer gelirlere tedbir koydurttu oralardan gelen paraların tek kuruşu cebimize girmiyor, giderlerin birçoğu valiliğin yardımı ile karşılıyoruz.’’dedi

BU SENE SPONSUMUZ YOK

2272 SMS kampanyasınada değinen Başkan kampanyadan memnun olduklarını Ve bağışta bulunan herkese teşekkür ederken, takımın sponsorunun olmadığı, sponsor aradıklarını belirtti.

Akbaş;’’ takımda 13 yeni ve yerli futbolcunun yanı sıra bir çok ta yabancı futbolcumuz mevcut ocak ayına kadar transfer yapılmayacak, ilk yarıya bu oyuncularla devam edecez’’ derken sözlerine şöyle devam etti ; ‘’ bulunduğumuz grubun içinde iyi takımlar bulunuyor fakat pandemi nedeni ile başarılı bir  çok takım henüz hazır değil. Petrol spor’da tam anlamı ile hazır değil ama gerek teknik heyetin profesyonelliği gerekse takımdaki oyuncularım gayreti ve hırsları üç maçta 9 puanı getirdi, bu hem yönetimi hem Batmanlı spor sevenleri sevindirdi’’ dedi.

TAKIMA TALİP YOK

Hedefte şampiyonluk mı var sorusuna başkan temkinli yaklaştı, kısmet deri ama her takımın hedefi şampiyon olmak zaten bizimse hedefimiz o ama daha herşey için çok erken olduğunu söyledi.

 Takımın yönetimine talip var mı? sorusuna ise Akbaş şu ana kadar ciddi bir talip çıkmadı biz emanetçiyiz beni vali tayin Eti benim petrol spordan Maddi manevi bir beklentim Yok yönetimdeki arkadaşlarımda öyle ama eski spor adamıyız Batman Petrolspor bizim için çok büyük anlam ifade ediyor adeta çocuğumuz bu yüzden elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ciddi bir yönetim talip olursa buyursun başım üstüne ama şimdilik kimse yok diye ekledi.

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler