AKSOY KİNE EM PARKINDA İNCELEME YAPTI

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Kine Em Parkı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

AKSOY KİNE EM PARKINDA İNCELEME YAPTI

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Kine Em Parkı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yardımcıları Doç. Dr. H. Murat Şahin, Sabri Aydın ve Ercan Gün’ün yanı sıra teknik birim müdürleriyle birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Vekili Aksoy, konuyla ilgili birimlere eksikliklerin giderilmesi için talimat verdi.

Yeni yapılan bisiklet yolu ve hazırlıkları devam eden yürüyüş yolunu inceleyen Başkan Vekili Aksoy, engelli vatandaşlar için yapılması gerekenleri not aldırdı. Aydınlatmadan yeşillendirmeye çocuklar için de yer oluşturulması için talimat veren Başkan Vekili Aksoy, Kine Em Parkı’nda dinlenen vatandaşlarla da sohbet etti.

Aksoy’la sohbet eden vatandaşlar, eksik gördükleri yerleri Başkan Vekili Aksoy’a iletti. Vatandaşların kendi parklarını korumaları gerektiğini ifade eden Başkan Vekili Aksoy: “Batman Belediyesi olarak sizler için çalışıyoruz. Bu çalışmaları sizler için yapıyoruz. Aydınlatmadan, yeşillendirmeye sizler için düzenlemeler yapmaya çalışıyoruz. Sportif aktivitelerin yapılacağı mekânlar için çocuklar ve engellilerimiz için de projelerimiz var. Bunların yıpratılmaması, çevrenin kirletilmemesi sizlerin elinde” hatırlatmasında bulundu.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Vekili Aksoy, yaptığı incelemenin ardından Kine Em Parkı’ndan ayrıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler