AKSOY; ‘PROJELERİMİZİN 3’Ü BİTTİ, 16’SI DEVAM ETMEKTE, 1’İ İSE İHALE AŞAMASINDA’

2018 Yılı İkinci Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Ahmet DENİZ başkanlığında Valilik konferans salonunda gerçekleştirildi.

Valilik konferans salonunda yapılan toplantıya; Vali Ahmet DENİZ, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, ilçe kaymakamları ve belediye başkanlarının yanı sıra kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.

 

Yatırımcı kuruluşların bir önceki döneme ait yatırım projelerinin değerlendirildiği, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı açılış konuşmasında, yatırımcı kuruluşlar arasında koordinasyonun sağlanması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Yapılan çalışmaların kontrol edilmesi ve kaliteli olması gerektiğine dikkat çeken Vali DENİZ, devletin imkânlarının çarçur edilmemesi gerektiğine vurgu yaptı. Vali DENİZ, bu konuda örnek gösterdiği Batman Belediyesinin yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını açıkladı.

 

Batman Belediyesi’nin yapmış olduğu farklı çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkan Vekili AKSOY ise, 2018 yılı 2. dönemine kadar 20 adet projenin maliyetinin toplamda 32 milyon TL olduğunu bunun sene sonuna kadar 21,5 milyon TL'sinin gerçekleşeceğini ifade etti.

 

Belediyenin yürüttüğü projelerin parasal değerinin yüzde 68, fiziki gerçekleşme oranının ise yüzde 64 olduğunu belirten Başkan Vekili AKSOY, Belediyenin 16’sı devam eden, 3’ü biten bir de ihale aşamasında olan projesinin bulunduğuna dikkat çekti.

 

Konuşmanın ardından yatırımcı kuruluşların temsilcileri tek tek söz alarak yürüttükleri yatırım projeleri hakkında kurula bilgi sundu. Kurul üyelerine teşekkür eden Vali DENİZ, yürütülen projelerde çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler