Alo Tavşo Esnafına, Yerel Pazar Eğitimi

Alo Tavşo Esnafına, yerel pazar eğitimi verildi

         Batman Belediyesi tarafından hayata geçirilen önemli projelerden biri olan Alo Tevşo Halk Pazarının yeniden ele alınarak modern bir pazara dönüştürülmesi çalışmaları başlatılırken, Pazar esnafına da ilk eğitimler verilmeye başlandı.
 
Batman Belediyesi tarafından Dicle Kalkınma Ajansına güdümlü proje desteği programı kapsamında sunulan ve onaylanan ‘Batman için yerel Pazar’ projesi kapsamında Alo Tevşo Pazar esnafına verilecek olan ilk mesleki eğitime başlandı.
 
Eğitim faaliyetleri kapsamında pazar esnafına, işletmelerine katkı sağlayacak, iş yeri hijyeni, satış-pazarlama ve müşteri hizmetleri başlıkları altında eğitimler verilecek. Eğitimin ilk gününde Batman Belediyesi Proje Koordinatörü Esen Tunç tarafından esnaflara proje ile ilgili bilgilendirme yapıldı.
 
 
Belediye Zabıta Müdürlüğü toplantı salonda gerçekleştirilen eğitimler Alo Tevşo pazarında bulunan 150 esnafa yönelik olarak gerçekleştirilecek. Yedi gün sürecek proje kapsamında ilk 2 gün ihtiyaç tespiti analizi, devamındaki 3 gün eğitim ve son 2 günde ise değerlendirme analizi yapılacak. eğitimler, alanlarında uzman olan Fatmagül Yalman ve Murat Azizoğlu tarafından veriliyor.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler