Alo Tevşo Projesi tanıtıldı

Alo Tevşo Projesi tanıtıldı

DİKA desteğiyle Batman Belediyesi tarafından hayata geçilecek olan ve Alı Tevşo pazarının yenileneceği ‘Batman İçin Yerel Pazar’ projesi tanıtıldı.
 
      Ahmet Güneştekin Kültür Merkezi'ndeki toplantıya, Vali Hulusi Şahin, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Özel İdare Genel Sekreteri A. Kadir Özer, AK Parti Belediye Başkan Adayı Murat Güneştekin, siyasi parti temsilcileri, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 7 Milyon 762 Bin TL’ye mal olan proje, Bin 330 metrekare alan üzerine yapılacak ve 120 işyerini kapsayacak. 8 sokak alanı kaplayacak olan Alo Tevşo Pazarında geleneksel yerli Pazar ürünleri ve vatandaşların kendi ürettikleri ürünleri satma imkanı da sağlanacak.
 
Toplantıda konuşan Başkan Vekili Aksoy, “Göreve başladığımızda yapacağımız işlerin başına Alo Tevşo Projesini de ekledik. Sadece fiziki değil, sosyal dokusunu da hayata geçireceğiz. Bu nedenle esnafımızın ve çevre sakinlerinin de görüşünü aldık. Yaptığımız çalışmalarla Batman, Türkiye’nin en temiz şehri haline geldi” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler