“Alternatif değiliz, iktidara talibiz..”

Geçtiğimiz hafta il kongresini ve partinin il binasının açılışı için genel başkan Ali BABACAN’ı ağırlayan DEVA Partisi Batman İl Yönetimi gazetemizi ve radyomuzu ziyaret etti.

İl Başkanı Melik MÜJDECİ, İlçe Başkanı Şehmuz YILMAZ  ve Parti yöneticilerinden oluşan bir heyet ile gazetemiz sorumlu müdürü Veysel ÇİFÇİ’yi  ve Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Alican ATAK’ı ziyaret etti

Kongreye yoğun ilgiden dolayı teşekkür ziyaretlerine başladıklarını belirten İl Başkanı Melik MÜJDECİ, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Münasebetiyle, çalışanlarımızın gazeteciler günün kutladı.  Gazetecilerin özgür olarak istediklerini yazabilecekleri günlerin yakın olduğunu belirtti.

ÇÖZÜM ODAKLI SİYASET YAPACAĞIZ

Müjdeci ;’’ Kongerimizi Batman’a yakışır bir şekilde yaptık, mazbatamızı alarak 30 kişilik yönetim kurulu ile göreve başladık, ben ve yönetimdeki dava arkadaşlarımla birlikte çözüm odaklı siyaset yapmaya çalışacağz. Bizler bu yolda kişilerin siyasi görüşüne, etnik kökenine, zenginliğine yokluğuna bakmaksızın önce  ülkem anlayışı doğrultusunda hareket ediyoruz. Vatandaşlardan büyük bir teveccüh gören partimizin gerçek demokrasiyi önce parti içerisinde sonra toplam içerisinde sağlam bir yapıya kavuşturacak milletimizin umudu noktasında vatandışlarımızı ötekileştirmeksizin hizmete talibiz’’ dedi. Müjdeci; ‘’ günümüzde bir çok sorun olmakla beraber ülkemizin en büyük sorunu işsizlik ve yoksulluktur. Üniversite mezunları bile iş bulamıyor Mevcut iktidarın yanlış ekonomik hamleleri hem halkı yoksuzllaştırdı hemde işsizliğin artmasıne neden oldu. Bizler iktidara geldiğimizde Türk parasının değer kaybetmeyecek, alım gücü artacak işsizlik azalacaktır’’ dedi.

İKTİDARA TALİBİZ

                Demokrasi ve Atılım Partisi olarak kendilerini başka bir partinin alternatifi olarak görmekdiklerini söyleyen Melik Müjdeci sözlerine şöyle devam etti ; ‘’ Biz dışarıdan görüldüğü bir partinin alternatifi olarak değil, tam tersine iktidar olmak için kurulan bir partiyiz. Ülkenin sorunlarını biliyoruz ve iktidara geldiğimizde tüm sorunları demokrasi ruhuyla çözeceğiz’’ dedi.

                Müjdeci ; ‘’Parti il binasının kapılarını pazartesi gününden halka açacağız,  parti binasının tüm vatandaşlara açıktır, tüm vatandaşlarımızı parti binamıza bekleriz, engellileride unutmadık, İl binamızda engelli dayanışma birimini oluşturduk ‘’ dedi. Son olarka halkın sesi ve kulağı olan gazetecilerin sorunlarını önemdesiklerini ve bunların çözümü için çalışacaklarını söylediler.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler