Anadolu Üniversitesiyle “Sergi” köprüsü kuruldu

Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin öğrencileri sergide bir araya geldi.

Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Karma Sergi” öğrencilerin ilgisini topladı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonunda gerçekleşen etkinlik, Müzik Bölümü öğretim üyelerinden Doktor Öğretim Üyesi İlhami Kaya’nın şefliğindeki öğrenci korosunun seslendirdiği şarkılarla başladı.

Serginin açılışına Rektör Yardımcısı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı olan Profesör Doktor Hasan Toğrul’un yanı sıra Batman Üniversitesi personeli, öğrencileri ve davetliler katıldı.

Rektör Yardımcısı Profesör Doktor Toğrul, “Böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Rektörümüz Sayın Profesör Doktor Aydın Durmuş’un destek ve katkıları sayesinde Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi arasında bir ‘sergi köprüsü’ kurmuş olduk. Öğrencilerimiz için bu serginin açılması oldukça önemlidir. Bu nedenle emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Ayrıca açılış sonrası Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü atölyeleri gezilerek bölüm öğrencilerinin yaptığı çalışmalar yerinde izlendi.

Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile sanat alanında akademik bağı güçlendirmek ve öğrencilerin sanat anlayışlarına yeni bir pencere açması hedeflenen serginin 25 Ekim- 02 Kasım 2018 tarihleri arasında herkese açık olarak gezilebileceği bildirildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler