Arslan, KGK yerel medya meclisinde

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) 1. Olağan Genel Kurul sürecinin üçüncü gününde Ankara’daki genel merkezde yapılan seçimde Yerel Medya Meclisi üyeleri belirlendi

 Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Batman İl Temsilcisi Ercan Arslan, 30ilin temsilcisi ile birlikte Yerel Medya Meclisi’ne girmeyi başardı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, konseyin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Dim, konseyin uluslararası alanda yaptığı ve yapacağı çalışmalarda Yerel Medya Meclisi’nde görev yapan üyelerin kuruluştan bu yana en büyük katkıyı koyduklarına dikkat çekti. Genel kurula katkı ve katılımları için teşekkür eden Dim, kongre divanını oya sundu ve divanı göreve davet etti.
Yerel Medya üyelerinin katılımlarıyla yapılan genel kurul toplantısında Yerel Medya Meclisi’nin 30 asıl, 15 yedekten oluşan üyeleri belirlendi. KGK Batman İl Temsilcisi Ercan Arslan, 30 kişilik asil listede yer aldı. KGK Genel Başkanı Dim, toplantının kapanışında seçimin ve sonuçlarının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler