Radyo Yüksel’de Kültür ve Turizm konuşuldu

Radyo Yüksel’de Kültür ve Turizm konuşuldu

Batman Doğa, Kültür ve Turizm Platform sözcüsü Emin Bulut ile Real Konak Otel Müdürü Hüseyin Aslan “RADYO YÜKSEL”in  konuklarıydı .

Dün saat 19.00’da  RADYO YÜKSEL  Müzik Arena programında,  DJ Doğan’a misafir olan Bulut ve Aslan Batman’da Kültür, Doğa, Sanat ve Turizm konularını konuştular.

Bir saatlik canlı yayında DJ, Doğan’ın sorularını cevaplayan, Bulut ve Aslan Batman kenti çevresi ile başta Hasankeyf olmak üzere ilçe ve tarihi köylerinin inanç, doğa, sağlık ve Ekolojik konumuna değindiler.

 Batman ve Hasankeyf  ülkemizin ve Ortadoğunun en önemli Turizm potansiyeline sahiptir. Otel işletmeciliğinde Batman bölgenin parlayan bir yıldızı olduğunu söyleyen Real Konak Otel Müdürü Hüseyin Aslan, başta otelimiz olmak üzere tüm otel işletmelerimiz en iyi hizmeti gerçekleştirmektedirler. Batman Otel turizm işletmeciliğinde profesyonel ekiple çalışmaktayız. Aynı zamanda otelimiz yönetimi ve çalışanları ile bir çok sosyal sorumluluk projelerini de yapmaktayız. En kırsal bir köy okulundan tutun kentin en kenar semtinin okuluna kadar, kitap, giyim ve gıda yardımında bulunmaktayız.

Batman Turizm potansiyelin en iyi seviyeye gelebilmesi için Valilik, Belediye STK ve Turizm işletmelerimiz ile birlikte el birliği ile projeler hazırlamalıyız.’ Diye konuştu

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler