ASFALT SERİMİ TAM HIZ DEVAM EDİYOR

Batman Belediyesi, Şehir Merkezinden mücavir alanındaki en ücra köşeye kadar yolların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğünce bağlı asfalt yol bakım ve onarım şefliği, hazırlanan program çerçevesinde Edip Solmaz bulvarı ve Kuyubaşı TOKİ’de asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor.

 

Kuyubaşı TOKİ’de Tarım Evleri diye tabir edilen noktalarda çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz asfalt çalışmalarının ardından bölgede yaklaşık 15 bin ton asfalt serimi gerçekleştirecek.

 

Ekiplerimiz ayrıca, eski SSK caddesi olarak bilinen Edip Solmaz Bulvarında da asfalt serim çalışmalarına başlayan ekipler burada yaptıkları çalışmalarda; 3 bin ton asfalt kullanacak. Bulvarın sağlı sollu olarak yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda olduğunu belirten yetkililer, 7 kamyon, 7 personeli 1 finişer, 1 silindirin görev aldığını ifade etti.

 

Vali Hulusi Şahin, 2020 yılı asfalt sezonunda hedeflenen rakamın üzerine çıkılabileceklerini, Batman’ın çamurdan ve tozdan arındırılması için büyük çaba içerisinde olduklarını dile getirdi.

 

Yapılan çalışmalarda 10 personel, 10 kamyon, 2 kepçe, 2 silindir, 2 Finişer ile görev aldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler