ASKON AİLESİ BİR ARAYA GELDİ

ASKON AİLESİ BİR ARAYA GELDİ

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şubesi, pandemi nedenliyle ara verdiği aylık geleneksel buluşma toplantısını cumartesi günü gerçekleştirdi.
 
Geniş katılım ile pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen toplantıda ASKON ailesiyle ile bir araya gelen Şube Başkanı Mehmet Selman Nasıroğlu üyelerine aylık faaliyet raporunu sundu.
M.Selman Nasıroğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.  “Pandemi başından bu yana var gücümüzle milletimiz ve devletimizin yanında olmaya gayret gösterdik. Gerek maddi gerekse manevi anlamda elimizi taşın altına koymaktan hiç biz zaman çekinmek. Bu zorlu süreçte yönetim kurulumuzca toplantılarımızı eksiksiz bir şekilde devam ettirmeye gayret gösterdik. Basta sağlık çalışanları ,maske temini yapamayın ihtiyaç sahiplerine, jandarma teşkilatına ve emniyet müdürlüğüne salgın süresince maske desteğinde bulunduk” dedi.
 
“EMEKÇİLERİ UNUTMADIK”
 
Ayrıca, ihtiyaç sahiplerine de gıda desteğinde bulunduklarını belirten Nasıroğlu, “Pandemi sürecinde ekonomik açıdan zor şartlar yaşayan İş dünyası temsilcileri olarak bizler firmalarımızın çatısı altında emek sarf eden yaklaşık 4.000 emekçi kardeşimizin mağdur olamamalarını ve ekonomik sıkıntılardan etkilenmemelerini sağlamak için özen gösterdik. Bu süreçte tüm üyelerimizle yatırımda devam ettik. Pandemi sürecini en az zararla atlatmamız için üretime devam etmeli ve üretim merkezleri kurmamız gerek yurt içi ve yurt dışında bu merkezleri pandemi den önce planlamalarımız içinde idi ve genel merkezimiz buna hız verdi bu merkezlerin kurulması için yoğun çaba içerisinde olduğunu ” dile getirdi. İlave istihdam oluşturmak için gayret gösterdiklerini de dile getiren Nasıroğlu, ASKON ailesine yeni katılan üyelerin Rozetlerini takarak toplantıyı sonlandırdı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler