ASKON’DAN GIDA PAKETİ

ASKON’DAN DAR GELİRLİ AİLELERE GIDA PAKETİ

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON), her yıl geleneksel hale getirdiği gıda yardımlarını bu yıl da sürdürdü. Batman’da titiz bir çalışmayla tespit edilen dar gelirli ve muhtaç ailelere Ramazan gıda paketi yardımı yaptı.
 
ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
 
ASKON Batman Şube Başkanı M.Selman Nasıroğlu, “Koronavirüs sebebiyle insanlık madden ve manen zor günler geçiriyor. ‘Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır’ şiarıyla hareket ettiğimiz şu günlerde dar gelirli ve muhtaç ailelere bir nebze olsun destek olmak için ASKON Batman Şubesi olarak var gücümüz ile çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Rahmetine sığındığımız; içerisinde bin aydan daha hayırlı bir geceyi taşıyan mübarek Ramazan ayında, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır” ifadelerini kullandı..
 
YARDIMLAR ADRESE TESLİM EDİLDİ
 
Tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelerin adreslere gıda paketlerini teslim ettiklerini belirten Nasıroğlu, “Dar gelirli ve muhtaç ailelere Ramazan gıda yardım kolilerini ulaştırdık. Gelenekselleştirilen Ramazan gıda paketi yardımında bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerin adreslerine götürdük. Yardımları oluşturduğumuz ekiblerimizle birlikte dağıttık. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda Ramazan gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı bir görev bildik. Bu duygu ve düşüncelerle üyelerimizin ve halkımızın, Ramazan Bayramını en kalb-i duygularla kutlayarak Sağlıklı, mutlu, huzurlu nice bayramlar geçirmesini dilerim” dedi.

3 Yorum

şeyda yansit

şeyda yansit

20 Mayis 2020
Benimde ihtiyacim var dort cocuk annesiyim cakismiyorum cok sikinti yasiyorum gelin evime bakin arastirin eger hakketmiy

şeyda yansit

şeyda yansit

20 Mayis 2020
Benimde ihtiyacim var dort cocuk annesiyim cakismiyorum cok sikinti yasiyorum gelin evime bakin arastirin eger hakketmiy

Dilek

Dilek

20 Mayis 2020
Bende yardim istiyorum banada yardım ederseniz çok sevinirim

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler