ASLAN’DAN ENGELİ ÖĞRENCİLERE EĞLENCELİ TURİZM EĞİTİMİ

Real Konak Hotel Genel Müdürü Hüseyin Aslan tarafından ; Siirt’te bulunan ve Barış Köprüsü dernek başkanı Barış Amcalar öncülüğünde engelli öğrencilere otelde eğlenceli turizm eğitimi verildi.

Hüseyin Aslan yaptığı açıklamada; ‘’Toplum içine dahil çıkmakta zorlanan engelli öğrencilerimizi toplumla bütünleştirmek, onları topluma kazandırmak adına Real Konak Hotel Yönetimi olarak bir sosyal sorumluluk projesini daha gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz’’dedi.

Aslan: ‘’Bizim yönetim anlayışımız bir işletmenin sadece para kazanmaktan ibaret olmadığı işletmenin yapmış olduğu Sosyal Sorumluluk projeleriyle bulunduğu şehre katkı sunmasıdır.’’ dedi.

Otelde gerçekleşen etkinlikte Aslan, turizmi oyunlar eşliğinde anlatarak ve makam koltuğunu engelli öğrencilere teslim ederek asıl engelinin bedende olmadığını, her engellinin hayatın her alanında yer alabileceğini ve toplum içine çekinmeden rahatlıkla karışabileceğini gösterdi. Batman Türsab Byk Başkanı Sayın Şemsettin Yildiz’ a ve Barış Amcalar’a katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler