ASRİ MEZARLIKTA MOBİL HİZMET ÇADIRI

BATMAN ASRİ MEZARLIKTA MOBİL HİZMET ÇADIRI

Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, halkın çalışmalarından ve hizmetlerinden en üst düzeyde faydalanması için gerçekleştirdiği farklı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.
 
Asri mezarlık girişinde kurduğu mobil hizmet çadırında Bana Sor/ Jı Mın Pırske masasını kuran Batman Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü, burada görevli personellerle, kabir ziyaretine gelen vatandaşların işlerini kolaylaştırıcı hizmetler sunuyor.
Mezarlığa gelen ziyaretçilerin  talep ve önerilerine anlık cevap veren, kent merkezi ve il dışından mezarlığa gelen misafirlerle de bire bir ilgileniliyor. Vatandaşlar, Mezarlıklar Müdürlüğü Mobil Hizmet Çadırı projesinden ve personelin çalışmalarından memnun kaldı.
Bayram öncesi başlatılan ve bayram arifesi ile bayramın birinci günü öğle vaktine kadar devam ettirilecek olan çalışma kapsamında on binlerce ziyaretçiyi ağırlayacak olan Mezarlıklar Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Mobil Hizmet Çadırı uygulaması ile mezarlık ziyaretinde bulunacakların mağduriyet yaşamaması için  kolaylaştırıcı hizmetlerin yürütüldüğü belirtildi

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler