ASRİAD'in Girişimcilik Kursu Kayıtları Başladı

ASRİAD'in Girişimcilik Kursu Kayıtları Başladı

ASRİAD’IN GİRİŞİMCİLİK KURSU İÇİN SON KAYITLAR 7 MAYIS

 
Asrın İşadamları Derneği Batman Şubesi girişimciliği yaygınlaştırma ve genç müteşebbislere önayak olmak hedefiyle 320 kişilik büyük bir girişimcilik kursu başlatıyor.
 
Asriad Batman şubesinden yapılan açıklamada;
“Asriad, Kosgeb, İşkur ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 13 Mayıs-12 Eylül 2019 tarihleri arasında Kosgeb Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi gerçekleştirecektir. Eğitime katılmak isteyenlerin en geç 7 Mayıs 2019 tarihine kadar. E-devlet sistemi üzerinden hem Kosgeb hem de İşkura kayıt yaptırması gerekmektedir” denildi.
Ülke ekonomisine ve şehir istihdamına kalıcı katkılar sağlamayı amaçladıklarını belirten Asriad yetkilileri, iş kurmak isteyen ve finans sıkıntısı yaşayan gençlerin programa ilgi göstermesi gerektiğini ifade ettiler.
Yatırımcıların sorunlarına hızlı ve pratik çözümler bulmak amacıyla başlattıkları Beyaz Masa uygulamasının yoğun ilgi gördüğü belirtilen açıklamada şehirlerin ve ülkelerin büyümesinin yegane yolunun üretimden geçtiği ve bu konuda Asriad olarak sorumluluk ve inisiyatif almaktan kaçınılmayacağı ifade edildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler