BABA FERİDUN'UN FERYADI

Feridun Yeni'in Oğlu İçin İlik Bağışı Çağrısı

Spor Programı yorumcusu Feridun Yeni'den ilik bağışı çağrısı.

RADYO YÜKSEL'de yayınlanan "SPOR GÜNDEMİ" programı yorumcularından Feridun yeni'nin Avukat oğlu  Emrah Yeni'ye Lösemi teşhisi kondu.Radyo Yüksel'de yayınlanan, moderatörlüğünü Veysel Çiftçi'nin yaptığı "Spor Gündemi" yorumcularından eski Batman Petrolspor oyuncu ve yöneticilerinden Feridun Yeni Hocanın, Malatya'da avukatlık yapan oğlu için çok üzgün. Malatya'da avukatlık yapan Emrah Yeni, baş ağrısı için gittiğ Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde hayatının şokunu yaşadı.

Lösemi teşhisi konan Emrah Yeni'in ailesi haberi alır almaz soluğu Malatya'da oğullarının yanında alır. Oğlu Emrah'ın hastalığını öğrendikten sonra çok üzgün olduklarını ifade eden feridun Hoca'nın sevdiklerinden ve yakınlarında bir ricası olduğunu söyledi.

Feridun Yeni tedavi gören oğlu Emeah Yeni için şu ifadeleri kullandı. Yeni " Değerli arkadaşlarım, dostlarım, Malatya'da avukatlık görevini yürüten oğlum Emrah Yeni'ye yaklaşık 2 ay önce lösemi teşhisi kondu. Şu an  tedavisi Malatya İnönü Üniversitesi, Turgut Özal Tıp Merkezinde devam ediyor. Tedavisi ilik nakline ihtiyaç var. Kardeşlerinin verdiği ilik nakli, nbe yazık ki uyum sağlamadı. Bu nedenle arkadaş, akraba ve dostlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Sizden ricam en yakın Kızılay kan merkezime gidip, ilik nakli bağışçısı olmak istiyorum deyip, sadece kan vermeniz gerekmektedir. Vereceğiniz kan oğluma uymazsa bile belki başka bir hastaya şifa olur. Bu konuda hepinizden duyarlılık, yardım ve destek bekliyoruz." dedi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler