Babalarını öldüren aile fertleri tutuklandı

Babalarını öldüren aile fertleri tutuklandı

Batman’da çocukları tarafından öldürülen 55 yaşındaki Hamit Dal’ın cinayeti ile ilgili araç sahibi ve toplamda 4 kişi tutuklandı.
 
Batman’da Cudi Mahallesinde 2 Ekim tarihinde 55 yaşındaki Hamit Dal, çocukları tarafından öldürülerek Hasankeyf yakınlarında Dicle Nehri kenarına toprağın altına gömüldü. Cinayeti ört pas etmek için babaları için kayıp ilanı verip sokak sokak aradılar. Çevredeki kameraların incelenmesinin ardından aile fertleri gözaltına alındı. Emniyetteki işlemelerinin ardından mahkemeye sevk edilen Hamit Dal’ın eşi, kızı, oğlu ve aracı evin önüne getiren bir kişi tutuklandı.
 
DEDEKTİF GİBİ ÇALIŞTI
 
Öldürülen Hamit Dal’ın kardeşi Mehmet Ali Dal dedektif gibi çalışarak katil zanlılarını ortaya çıkardı.
Katil zanlısı yeğenlerinin çelişkili konuşmalarının üzerine evin karşısındaki camiye ait güvenlik kameralarını inceleyen M. Ali Dal ağabeyinin evine sabah erken saatlerde bir aracın girdiğini görmesi üzerine ağabeyin ailesinden şüphelendi. Aile fertleriyle konuşan M. Ali Dal ağabeyinin yeğenleri tarafından öldürüldüğünü ortaya çıkardı. M. Ali Dal durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri Cudi Mahallesi 3539 numaralı sokağa gelerek aile fertlerini gözaltına almıştı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler