BAKAN YARDIMCISI, İNCE BATMAN’DAYDI

BAKAN YARDIMCISI, İNCE BATMAN’DAYDI

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, İller İdaresi Genel Müdürü Hüseyin Kürşat Kırbıyık ile birlikte Belediyemize ziyaret gerçekleştirdi. Bakan Yardımcısı İnce’yi Batman Belediyesi’nde Valimiz Hulusi Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri karşıladı.
 
Batman Belediyesi Başkanlık makamına geçen Bakan Yardımcısı İnce Belediyenin çalışmaları hakkında Vali Şahin’den brifing aldı.
 
Daha sonra basın açıklamasında bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı İnce, Batman Belediyesine görevlendirilen Vali Hulusi Şahin’in 7 aylık kısa süre içerisinde Batman’a çok şey kazandırdığını ifade etti.
 
Vali Hulusi Şahin’in göreve geldiği günden bu yana bir önceki dönemden kalan borçların büyük bölümünü ödediğine dikkat çeken Bakan Yardımcısı İnce, altyapıdan üstyapıya, parklardan sosyal donatılara kadar birçok çalışmaya imza atıldığını ifade etti.
 
 
Batman Belediyesine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Batmanlı esnafları dolaşan Bakan Yardımcısı İnce, vatandaşların ve esnafın sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına mutlaka uyması gerektiğine dikkat çekti. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler