BAŞHEKİM TOKLU RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU

BAŞHEKİM TOKLU RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU

Özel Batman Dünya Hastanesi Başhekimi Tuncer  Toklu, RADYO YÜKSEL'de, DJ Ferhat'ın sunduğu Müzik Show programına canlı yayın konuğu olarak katıldı.

Tıp Dünyasında da başarılı bir grafik izleyen, Dünya Hastanesinin başarılı Başhekimi Uzm.Dr.Tuncer Toklu, farklı bir alanda da başarılı olduğunu ispatladı. 

Geçtiğimiz günlerde iki eserden oluşan " Kadro Tamam " single albümünü müzikseverlerin beğenisine sunmuştu.

Radyo Yüksel stüdyosundan dinleyicilerle buluşma fırsatı yakalayan Tuncer Toklu  şu açıklamalar da bulundu.

Toklu." Doktorluk mesleğim ile birlikte fırsat buldukça çok sevdiğim müzik üzerinde de çalışmalarımı sürdürdüm. 30 yıllık bir çalışmanın ürünü olarak, "kadro tamam" ve "BİTTİ " adlı şarkılardan oluşan albümü, meslektaşlarımla, sağlık çalışanları, müzikseverler ve şu an canlı yayında Radyo Yüksel dinleyicileri ile buluşturma sevincini yaşıyorum. Çevremden ve müzikseverlerden çok güzel ve olumlu tepkiler alıyorum" dedi.

Programın ilerleyen dakikalarında dinleyicilerden de gelen yoğun istek üzerine, Toklu'nun , canlı performans göstererek okuduğu şarkı dinleyiciler tarafından oldukça beğenildi. 

Başhekim Tuncer Toklu'nun Radyo Yüksel'de katıldığı programda bir başarısı daha ortaya çıktı. Toklu canlı yayında okuduğu güzel şiirlerle dinleyicilerden tam puan aldı. ( Faruk ÇİFTÇİ )

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler