Başkan Akbaş’tan ‘Rehavete Kapılmayalım’ uyarısı

Başkan Akbaş’tan ‘Rehavete Kapılmayalım’ uyarısı

Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, ligin geride kalan 14 haftasında çok iyi performans sergilediklerini söyledi.
 
Başkan Akbaş, önlerinde daha 20 maç olduğunu belirterek, elde ettikleri başarının kendilerini rehavete kaptırmamaları gerektiğini söyledi. Ligde 14 haftalık periyot sonunda 36 puan ve namağlup olarak ligde zirvede yer alan Petrolspor’da alınan sonuçlar taraftarın yüzünü güldürdü. Son yıllarda lige hep düşme korkusuyla giren Kırmızı-Beyazlılar, 2020-2021’in geride kalan 14 haftasında başarılı bir grafik çizdi.
 
Batman Petrolspor Kulübü Başkanı Abdulvahap Akbaş, yaptığı açıklamada, ligde 14 haftalık süreçte sergiledikleri iyi futbolun neticesinde puan tablosunda 1. sırada yer aldıklarını belirtti. Ligin uzun bir maraton olduğunu ve geriye kalan 20 maçlık periyotta çok şeyin değişeceğini ifade eden Başkan Akbaş, “Sonuçların ileriye umutla bakmak adına 36 puan çok güzel bir durum. Takımımızın rehavete erken girmeden sezon başında hedeflediğimiz şampiyonluğa maç maç kazanarak gitmek istiyoruz.
Takımımızın oyunu, aile ortamı, şehrin ve gurbetçi taraftarlarımızın camiayla gönülden kenetlenmesi, takımımızla taraftarımızın bütünleşmesi, harcadığımız emeklerin boşa gitmemesi bizi umutlandırıyor” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler