BAÞKAN GÜR, ÖÐRENCÝLERE YEMEK YAPTI

BAÞKAN GÜR, ÖÐRENCÝLERE YEMEK YAPTI

AK Parti Batman Ýl Baþkaný Av. Akif Gür, bu kez öðrenci evinde kollarý sývayýp iftar için yemek yaptý. Çat kapý evlere yaptýðý ziyaretlerle bilinen Baþkan Gür, bu kez usta aþçýlýðýný mutfakta gösterdi. Batman Üniversitesinin çeþitli bölümlerinde okuyan Afrikalý Müslüman öðrencilere yöresel yemeklerden Gözleme (Þam Borek), çorba, tavuk ve salata yapan AK Parti Batman Ýl Baþkaný Av. Akif Gür, ayný zamanda yer sofrasýnda onlarla birlikte iftarýný açtý. 
 
“BAÞKANIN ELLERÝNE SAÐLIK”
 
Ziyaretten duyduklarý memnuniyeti dile getiren Afrikalý Müslüman Öðrenciler; “AK Parti Ýl baþkanýmýz Sayýn Av. Akif Gür, Merkez Ýlçe Baþkaný Av. Yusuf Bülbül ve beraberindeki heyeti aðýrlamanýn mutluluðunu yaþýyoruz. Baþkanýmýzýn erken gelip mutfaða girmesi ise bizleri son derece sevindirip þaþýrttý. Ellerine saðlýk. Birlikte kendisinin yaptýðý yemekleri yiyip iftarýmýzý açtýðýmýz için çok þanslýyýz. Allah hepsinden razý olsun” diye konuþtu. 
 
“ONLAR BÝZÝM MUHACÝR KARDEÞLERÝMÝZ”
 
‘Onlar Bizim Muhacir kardeþlerimiz, misafirimizdir’ diyen AK Parti Ýl Baþkaný Av. Akif Gür ise, gurbette olan Afrikalý Müslümana öðrencilerin kendileri için çok önem arz ettiðini ve fýrsat buldukça ziyaretlerine gittiðini söyledi. Baþkan Gür; “Hepsi ailelerinden neredeyse imkânsýzlýklar içinde binlerce kilometre uzaklýktan gelip öðrenimlerini sürdürüyorlar. Ýlim ve eðitimin yeri ve zamaný yoktur. Bu Mübarek Ramazan ayýnda onlarla birlikte iftarýmýzý açtýðýmýz için bizlerde en az onlar kadar mutlu olduk. Allah hepsinden razý olsun.” diye konuþtu. 

Henüz Yorum yok

Ýlk yorumu siz yazýn.

Yorum Býrakýn

E-Mail adresiniz yayýnlanmaz.







Diðer Haberler