Başkan Vekili AKSOY, Çalışmaları Yerinde Denetledi

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, 3. Etap vizyon projesi ile Cumhuriyet meydanı projesini yerinde denetleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmaların yürütüldüğü cadde ve sokaklarda işyerlerini de ziyaret eden AKSOY, esnafın sıcak ilgisiyle karşılaştı.

Çömçe kavşağından denetimlerine başlayan Başkan Vekili AKSOY, 3. Etap Vizyon Projesi kapsamında Atatürk Bulvarı ve Gülistan caddesi ile Meydan Projesi çalışmalarını bizzat yerinde görerek bilgi aldı.    Gülistan caddesinde incelemeleri esnasında Belediye Başkan Vekili, projenin yüklenici firma yetkililerine, esnafın mağdur olmaması için çalışmaların çevrede rahatsızlık oluşturmadan en kısa sürede bitirmeleri talimatını verdi.

 

Yüklenici firmaya, yürütülen çalışmaları 29 Ekim tarihine kadar mutlaka bitirmeleri gerektiğini söyleyen Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY; “ Esnafımız yüksek kiralar vermektedir. Onların mağdur olmaması için, kesinlikle bu çalışmalar 29 Ekimde tamamlanmalıdır. Halkımız ve esnafımız bizden bu çalışmayı ve performansı bekliyor” şeklinde uyarıda bulundu.

 

Çalışma alanlarındaki işyerlerini de ziyaret eden AKSOY, Gülistan caddesi esnafına 1 ay daha sabretmelerini belirterek şöyle konuştu: “ Bu çalışmaların ardından, çalışma kapsamına alınan bölgelerin fiziki yapısına estetik bir çehre kazandırılacak. Bu yeni durumla da halkımızın bu bölgeleri ziyareti artacak böylece bir hareketlilik, bir insan sirkülasyonuna yol açacak. Tüm bunlar da esnafın günlük kazancına olumlu yansıyacaktır.”

 

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Sabri AYDIN, Etüd ve Proje Müdürü, Fen İşleri Müdürü, Park ve Bahçeler Müdürü, üstlenici firma yetkilileri ve teknik personelle birlikte incelemelerde bulunan Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY’a esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Başkan AKSOY’un yanına gelen vatandaşlar hizmetlerden memnuniyetini ifade ederken, Esnaflar da bu denli kapsamlı bir çalışmanın yoğun bir şekilde yürütülmesi ve kısa süre içinde bitirilecek olmasından duydukları mutluluğu dile getirerek teşekkür ettiler. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler