Batman Basınının Hacısı Radyo Yüksel’de

TRT Temsilcisi Yılmaz Radyo Yüksel’in Konuğu

Radyo Yüksel da yayınlanan Esila’nın sunduğu Yöremizin sesi programına TRT Batman Temsilcisi Hacı Şirin Yılmaz konuk oldu.
 
BATMAN BASINININ HACISI
 
                    TRT Batman temsilcisi Hacı Şirin Yılmaz Şu açıklamalarda bulundu.
Ben Hacı Mehmet Şirin Yılmaz (55), Batman basının hacısı olarak tanınıyorum. Gazetecilik mesleğine yıllarımı verdim.
Mesleğe 1995 yılında başladım. 2011 yılında TRT'ye geçtim. Yaklaşık 8 yıldır TRT Batman temsilciliği görevini yapıyorum O günden bu güne mesleğimi severek yapıyorum.dedi.
 
                     Elbette her meslekte olduğu gibi bizim meslekte de yapılan şeyler bazen takdir görmek yerine tepki toplayabilir. Herkese her şeyi beğendirmek mümkün değildir. Haberi yaparsın, bir taraf bundan memnuniyet duyarken, başka bir kesim bundan rahatsızlık duyabilir. Bu durum bütün gazetecilerin başına mutlaka gelmiştir..
 
 
                    Bu meslek en zorlu günlerini de yaşadım. Bu günü de gördüm. Dolayısıyla yaşadığımız her şey bir anekdot oluyor. Bir defa hırsızlıkla ilgili bir haber gelmişti. Bende aldım kameramı ve olay yerine koştum. Habere tek başıma gitmiştim. Çok güzel görüntüler çektim. O heyecanla kanala gittim. Kameramı açmaya başladım. Bir de baktım tek bir kere görüntü çekememişim. Meğerse o heyecanla kamaramı açmayı unutmuşum. Ne zaman aklıma gelse gülerim.
 
                   Tabi o günden sonra işimi daha sağlama alıyorum. Kamaramı açıp açmadığımı defalarca kontrol ediyorum. Diyerek meslekteki zorluk ve deneyimlerinden bahsetti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler