Batman Çamlıtepe Spora İstanbul'dan Sponsor

Kadıköy Cep Dünyası, Batman Çamlıtepe Spora Forma ve Malzeme Sponsoru Oldu.

İstanbul firmasından Batman Çamlıtepespo!a reklam desteği.

Batman'da 2019 Yılında gençleri uyuşturucudan korumak için kurulan Batman Çamlıtepe Spor'a İstanbuldan forma ve malzeme sponsoru Kadıköy Cep Dünyası oldu.

Firma yetkilisi Sezgin BAYDAĞ ; " Güneydoğuda gençleri kötü alışkanlıklardan ve kötü ortamlardan uzak tutmak ve akademik başarılarına katkıda bulunmak için kurulan bu kulube destek olmak istedik. Batman Çamlıtepe Spor Kulubün bölge gençleri için çok önemli bir projeye imza atıklarını gördükten sonra biz de firma olarak yanlarında olmak istedik. Temenimiz böyle kulüplerin gün geçtikte daha fazla destek görüp gençlerin geleceğine iyi yönde katkı sağlamasıdır."

Batman Çamlıtepespor Başkanı Siraç Demir, takımlarına reklam desteği veren firmaya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Demir "Kafıköy Cep Dünyası firması yetkili ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bize verilen bu desteği çok anlamlaı ve değerli buluyoruz. Batman Çamlıtepespor1a verilen her destek, Batman gençlerine verilen destektir. Gençliğin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için bir umuttur." Dedi 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler