BATMAN' DA BEKLENEN FESTİVAL

BATMAN' DA BEKLENEN FESTİVAL

 Bu yıl ilki gerçekleşecek olan yöresel ürünler ve hediyelik eşya festivali  20 EKİM de kapılarını açacak 3 KASIM' a kadar devam edecek.

Fuar da TÜRKİYE 'nin  81 ilinden gelecek olan yöresel ürünler, BATMAN halkı ile buluşacak. 20 EKIM /3 KASIM  2019 tarihleri arasın da DIYARBAKIR CADDESI  YAŞAM HASTANESI ÖNÜNDE  de gerçekleşecek olan etkinlik de, EGE zeytinyağından , AFYON sucuklarına , MARAŞ baharatlarından , HATAY künefesine , ISPARTA gül ürünlerinde , BEYPAZARI unlu mamullerine, 81 ilden yöresel ürünleri bu fuar da bulabilirsiniz.

 

 80 İLDEN KÜLTÜR ELÇİLERİ BATMAN da...

  Katılımcı her firma birer kültür elçisi gibi kendi illerin de BATMAN’ın marka değerini yükseltecek anlatımlar da bulunacaklar . Yaklaşık 70 e yakın katılımımız kendi ilerin de BATMAN’ın güzelliklerini anlatacak.

 

     Mini Sirk BATMAN da...

 ANATOLİA GURME FEST ORGANİZASYONUiçerisin de hafta sonları ücretsiz mini sirk organizasyonu da gerçekleşmektedir. 4 farklı gösteri sanatçısı inanılmaz şovlar yapacak. Bu etkinlikte de  girişler ücretsiz olacaktır. Sirk gösterilerinin olacağı günler  ise festival tarihi içerisin de,  HER CUMARTESI PAZAR  olarak planlandı.

Tüm girişlerin ücretsiz olduğu bu DEV ETKİNLİK 'BATMAN  halkını ve bölge illerden gelecek olan ziyaretçileri, organizatörler etkinlik alanına  davet ediyorlar.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler