BATMAN'DA CADDELER DETERJANLI SUYLA YIKANIYOR

Batman’da cadde ve kaldırımlar sabunlu suyla yıkandı

Pandemi nedeniyle tüm Türkiye genelinde olduğu gibi, Batman'da da 56 saat sürecek olan sokağa çıkma kısıtlaması, dün saat 21:00 itibarı ile başladı.
 
 
Pandemi nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasını Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri fırsata çevirdi.  Batman'da koronavirüs tedbirleri ve dezenfaktan çalışmaları kapsamında başlatılan temizlik ve hijyen çalışmalarında, cadde ve kaldırımlar deterjanlı suyla yıkanarak temizlendi.     
 
         
Batman Belediyesi'ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü, dezenfekte çalışmalarının yanı sıra, araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu cadde ve kaldırımları sabunlu suyla temizleme çalışması yapıyor.Bu kapsamda Turgut Özal Bulvarında  ekipler sabunlu su ile yıkama çalışması gerçekleştirdi.
Ekiplerin çalışmasını,  Belediye Başkan Yardımcısı Erdal Arıkan, yerinde takip etti. Arıkan , "Bütün dünyada yayılan korona virüs küresel bir sorun haline gelmiştir. İlgili bakanlıklarımızın aldığı tedbirler kapsamında çalışmalar yapılmaktadır. Biz de Batman Belediyesi olarak bütün hazırlıklarımızı yaptık. Bununla birlikte temizlik hizmetleri müdürlüğü bünyesinde şehrimizin bütün yollarının deterjanlı suyla yıkanması konusunda çalışmalar başlattık." dedi. (Alican Atak)

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler