Batman'da gün ortasında motosiklet hırsızlığı

Batman'da çiğköfte servisi yapan bir kişiye ait motosiklet, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı.

Batman merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde çiğköfte servisi yapan Muhammed Mustafa Varol'a ait motosiklet, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı.

Edinilen bilgilere göre, çiğköfte satarak geçimini sağlayan Muhammed Mustafa Varol, 10 Mayıs'ta aldığı siparişi yeni motosikletiyle Turgut Özel Bulvarı üzerindeki bir adrese götürdü. Motosikletini kilitleyerek park eden Varol, 10 dakika sonra geldiğinde aracının yerinde olmadığını gördü.

Olaydan hemen sonra emniyete gidip, ifade verdiğini belirten Varol, motosikletinin bir an önce bulunmasını istedi.

Varol, "Çiğköfte işiyle uğraşıyorum. Siparişlerimi müşterilerime daha hızlı ulaştırmak için 2 bin 600 TL'ye yeni bir motosiklet aldım. Daha plakasını bile çıkaramadığım motosikletimle bir müşterimin siparişini götürdüm. Gün ortası Batman'ın en işlek merkezi yerlerinden olan Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan PTT yanında park edip, motosikletimi kilitledim. 10 dakika bile geçmeden döndüğümde motosikletim yerinde yoktu. Hemen Şehit Hasan Gül Polis Merkezine giderek motosikletimin çalındığını söyledim. Her yeri güvenlik kameralarıyla dolu olan bir yerde aradan geçen 5 güne rağmen halen motosikletimden bir haber yok. Çalınan motosikletimin bir an önce bulunmasını istiyorum." dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler