Batman'da kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonları

Batman'da kaçak sigara ve uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda çok sayıda kaçak sigara ve uyuşturucu ele geçirildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde kaçak sigara ve uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ile kaçak sigara ele geçirildiğini bildirdi.

Açıklamada, "Şubat günü durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta 3 bin 370 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirmiştir. Konu ile ilgili 2 şahıs gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğümüzde işlemleri devam etmektedir. Bir mahallede yapılan kontroller sırasında M.Z.T isimli ve B.A. isimli şahısların uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilmiş, şahısların yapılan kaba üst aramalarında; satıcı B.A isimli şahsın üzerinden 4 parça halinde ağırlığı 46.77 gram esrar maddesi ve 204 TL para,  kullanıcı M.Z.T: isimli şahsın üzerinden 1 paket halinde 17.77. gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Yakalanarak gözaltına alınana şahısların Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından B.A isimli şahıs adli makamlara sevk edilmiş, tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir." denildi.

Yaşı küçük hırsız gözaltına alındı

Başka bir açıklamada ise "31 Ocak günü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin devriye görevini ifa ettiği sıralarda bir şahsın plakasız bir motosikleti sürükleyerek götürdüğünü fark etmesi üzerine yapılan kontrolde neticesinde 26 Ocak günü çalındığı anlaşılması üzerine motosiklete el konuldu. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine motosiklet, sahibine teslim edildi. Yakalanan yaşı küçük şahıs gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilmiştir. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler