BATMAN 'DA KISITLAMANIN ARDINDAN CADDELER ŞENLENDİ.

BATMAN 'DA KISITLAMANIN ARDINDAN CADDELER ŞENLENDİ.

Yılbaşını da içine alan 80 saatlik kısıtlama bugün saat 05.00 itibari sona erdi. Kısıtlamanın sona ermesinin ardından Batmanda insan ve araç trafiğinde yoğunluk yaşandı.
 
Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Batman 'da cadde ve sokaklar boş kaldı. Yasağın bitmesi ile birlikte boşalan caddeler tekra eski haline geldi.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamayla 31 Aralık Perşembe günü saat 21.00'den 4 Ocak Pazartesi sabah saat 05.00'e kadar sürecek 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını duyurmuştu.
 
 
80 saatlik kısıtlamanın ardından sokaklar güneşli havanın etkisiyle insanlar kendilerini cadde ve sokaklara attılar .4 ocak sabah saatlerinde yasakta boşalan caddeler insanlarla doldu.
Hiç hastalık yokmuş gibi herşey bitmiş gibi, parklar, kaldırım ve sokaklar insanlarla dolup taşarken, araç trafiğimdeki yoğunlukta gözlerden kaçmadı. Fazla gevşemenin vaka sayılarını düşürmeye bir katkısı olmayacak tam tersi vaka sayılarını yukarı doğru tetikleyecek. Fazla rehavete kapılmadan, üç kurala uyarak yaşantımızı sürdürmeye çalışmalayız. Maske, Hijyen ve mesafe... (Alican Atak)
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler