BATMAN'DA ÖZEL GÖZ HASTANESİ TEMELİ ATILDI

BATMAN'DA ÖZEL GÖZ HASTANESİ TEMELİ ATILDI

Batman'da yapılacak olan Özel Göz Hastanesi binasının temel atma töreni Vali Hulusi Şahin'in katılımıyla gerçekleştirildi. Tilmerç mahallesi Beşikçi caddesi çocuk esirgeme kurumu yanında özel Göz Hastanesinin temelini attı
 
Şahin konuşmasında, “Batmanımıza yeni bir sağlık yatırımının temelini atmak üzere burada toplanmış bulunuyoruz. Sağlık yatırımları ister kamu olsun ister özel olsun Batman’a çok ciddi değer katıyorlar.” İfadelerini kullandı 
 
Şahin konuşmasının devamında, “Hem sağlık anlamında, hem istihdam anlamında hem de sadece Türkiye’de değil Türkiye’nin dışından da hasta kabul ederek, ülkemize ciddi bir döviz katkısı sağlamaktadır. Batman’daki özel hastaneler sağlık kurumları halkasına yeni bir Özel Göz Hastanesinin de ekleyeceğiz.  
 
BATIGÖZ Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Opr. Dk. Mehmet Söyler’ e böyle bir yatırımı Batman’a kattıkları için kendisine ve değerli ortaklarına teşekkür ediyorum. 11’ci göz hastanelerini Batman’a kazandırarak büyük bir sağlık zinciri ve birçok insana istihdam sağlayan ve birçok hastaya memleketlerinde hizmet verecek ve şifa bulacak bir hizmeti, Söyler Ailesi Batman’a getiriyor.” dedi.
 
 
11’ci Göz Hastanemizin temelini atmanın sevincini yaşadıklarını söyleyen BATIGÖZ Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Mehmet Söyler, konuşmasında, “Türkiye’de 11’ci hastanemizi inşallah Batman’da temelini atmaya başladık. Hayırlara vesile olur inşallah. Ben Diyarbakır doğumluyum fakat Batman’da büyüdüğüm için dolayısıyla daha çok Batmanlı sayılırım. İlk, orta ve liseyi Batman’dan okudum. Sayın Valimizin de katkılarıyla temelini atmış olduğumuz taziye evinde de ifade etmiş olduğum gibi bu topraklara borcumuz var. Bu borcumuzu da bu şekilde ödemeye gayret gösteriyoruz. Atalarımızın dediği gibi ‘Herkes kapısının önünü temizlerse sokaklar tertemiz olur’ diye. Bizde kendi branşın da kendi mesleğimizde şehrimize bir şeyler katarsak şehrin ekonomisine ciddi katkılar sağlayacağını düşünüyoruz.” Dedi.
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler