Batman'da Satranç Turnuvası Yapıldı

Batman Gençlik ve spor İl müdürlüğü ile Satranç il temsilciliğinin birlikte düzenlediği satranç turnuvası büyük ilgi gördü

Batman Gençlik ve spor İl müdürlüğü ile Satranç il temsilciliğinin birlikte düzenlediği satranç turnuvası büyük ilgi gördü. ‘Eylül ayı satranç turnuvasına’

7’den 70’e herkese açık oynandı. Büyük katılımın olduğu ‘Batman Eylül hızlı satranç turnuvası’ Çok amaçlı spor salonunda yapıldı.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Turnuvada birinci olan Mehmet Eken, ikinci olan Muhammed Yılmaz ve üçüncü olan Abdulvehap Tarhan’a Satranç il temsilcisi Haluk Çetin tarafından ödül verildi.

“HERKESE TEŞEKKÜRZ EDERİZ”

Satranç İl temsilcimiz Haluk Çetin yaptığı açıklamada; “Sporcularımızı tebrik eder, Böyle güzel salonları Batman’a kazandırdıkları için il temsilciliği olarak, yöneticilerimize teşekkür ederiz. Turnuvalarımızla salonu satrancın merkezi haline getireceğiz. “ dedi. Her ay Hızlı satranç turnuvası yapılacağını dile getiren Haluk Çetin tüm, satranç severleri batman.tsf.org.tr adresinden kayıt yapıp satranç oynamaya davet ettiğini de sözlerine ekledi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler